Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Tornadobet 250 TL Deneme Bonusu

Fatih3217

Bir umuttur yaşamak..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,357
642
113
Su siteye para yatircaginiza bana verin en azindan yabancıya gitmez😆

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
Tünelin ucu cok karanlik bi yere cikiyo

hzrblr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
174
93
28
arkadaşlar artık bu paylaşım yapan kişilere bok atmasak mı? art niyet olmadığı sürece insanlar bu tavırlardan dolayı bişi paylaşmaya korkuyo bırakın değerlendirmek isteyen değerlendirsin.

semi380

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
449
512
93
Adresi random girdiğim için bonusu vermedi düzelteyim dedim yok dedi saçmalığa bak

semi380

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
449
512
93
Benim hesabı kapattı tokatci site olduğu çok belli

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
287
120
43
yatırımlı bonus daha mantıklı. bencede öyle. ama ince bir nokta var. bildiğin sitede olur bu dediğimiz. ne olduğu belli olmayan 500 tane site var. boş yere rus ruleti oynamanın bir anlamı var mı ? 3000 lirayı burda riske edeceğime siyaha basmak daha mantıklı.
Kanka bu öder gibi bunun alt yapısına benziyen 2 site daha paylaşılmıştı biri yatirimsizdi ödedi biride yatirimliyidi o da ödedi bence bu da öder bunlar anlamıyorum dlaga gecior siteler bizle bunlarda destekliyor yatırımlı bonuslar keşke her zmaan olsa ve daha fazla olsa

aliakarca13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
464
83
Alan arkadaslara bol şanslar bu alınmaz nerden bilecen odeyeceni gereksiz birsey