Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Tornadobet 250 TL Deneme Bonusu

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
553
264
63
Tornadomusun Tornavidamısın Gözünü seveyim hedef biz miyiz Sanki 40 yıllık Arkadaş Gibi Yatırım Taleplerine Bakale🙃

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
553
264
63
Max Çekim 5 K Tabi önce 10K yapacan Saatlerce Uğraşıp Sonra 3 K yatırım yapacan 2 K kar yapacam Diye hiç bildimedigiz Siteye 3 K bağış yapacaz öylemi🤣

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
287
120
43
bu yatırımlı deneme bonusu hangi gerizekalının fikriydi acaba bu kadar yaygın hale geldi çok merak ediyorum
Yatırımlı bonus her zaman ama her zman daha mantıklıdır 100 TL yi 2000 yap 200 çek nedir aw sadakaminveriorlar bak ne kadar guzeldirler paran kalmıyor ödüyorlar tertemiz 1-2 k kâr

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,837
829
113
Yatırımlı bonus her zaman ama her zman daha mantıklıdır 100 TL yi 2000 yap 200 çek nedir aw sadakaminveriorlar bak ne kadar guzeldirler paran kalmıyor ödüyorlar tertemiz 1-2 k kâr
yatırımlı bonus daha mantıklı. bencede öyle. ama ince bir nokta var. bildiğin sitede olur bu dediğimiz. ne olduğu belli olmayan 500 tane site var. boş yere rus ruleti oynamanın bir anlamı var mı ? 3000 lirayı burda riske edeceğime siyaha basmak daha mantıklı.

Ramazan511

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
131
143
43
yatırımlı bonus daha mantıklı. bencede öyle. ama ince bir nokta var. bildiğin sitede olur bu dediğimiz. ne olduğu belli olmayan 500 tane site var. boş yere rus ruleti oynamanın bir anlamı var mı ? 3000 lirayı burda riske edeceğime siyaha basmak daha mantıklı.
Ben 250 tl yatırıp 500 çektim 1 saat falan sürmedi hesabıma geldi. Tabi yüksek mebla yatırınca ne olur onu bilmiyorum. 250 yi ödediler beyler parası olan dahada arttırabilir. Ben risk almak istemedim 250 yatırdım

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,837
829
113
Ben 250 tl yatırıp 500 çektim 1 saat falan sürmedi hesabıma geldi. Tabi yüksek mebla yatırınca ne olur onu bilmiyorum. 250 yi ödediler beyler parası olan dahada arttırabilir. Ben risk almak istemedim 250 yatırdım
ekran görüntüsü de paylaşırsan dostum. yatırım yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmuş olursun.

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
553
264
63
Bu Arada Sadece Paranızı Vermemekle Kalmıyor Bahane Çok Sonradan Kural Çıkartıyorlar Çevrim Çıkarıyorlar Yok Sadece Şu Sağlayıcı Şu Oyun Derken Bir Şekilde Kaybetiriyolar

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,965
11,311
113
Tornado şok marketlerde satılan enerji içeceği olm puhahahaha