- 131
- 143
- 43
Ne bicim site ismi tornabet olsun bari 😂😂😂😂😂
Aynendöne döne çalacak bu tornadobet rez alın
Bem zaten almambir fırtına estirecekler belli. yeni açılan sitenin yatırımlı deneme bonusu kullanılmaz.net
mantıklısı o. yatıran arkadaş olursa çekirdek kola seyrederiz bizde .Bem zaten almam
kim kimi deniyorsa.Tornadomusun Tornavidamısın Gözünü seveyim hedef biz miyiz Sanki 40 yıllık Arkadaş Gibi Yatırım Taleplerine Bakale🙃
bunlar havaya fırlatır yere düşemeden ne oldugunu anlayamazsın
Yatırımlı bonus her zaman ama her zman daha mantıklıdır 100 TL yi 2000 yap 200 çek nedir aw sadakaminveriorlar bak ne kadar guzeldirler paran kalmıyor ödüyorlar tertemiz 1-2 k kârbu yatırımlı deneme bonusu hangi gerizekalının fikriydi acaba bu kadar yaygın hale geldi çok merak ediyorum
Aynen Dostum Çok Saçma Şartları Mantıksız ve Kalitesiz Resmen Olta atmışkim kimi deniyorsa.
yatırımlı bonus daha mantıklı. bencede öyle. ama ince bir nokta var. bildiğin sitede olur bu dediğimiz. ne olduğu belli olmayan 500 tane site var. boş yere rus ruleti oynamanın bir anlamı var mı ? 3000 lirayı burda riske edeceğime siyaha basmak daha mantıklı.Yatırımlı bonus her zaman ama her zman daha mantıklıdır 100 TL yi 2000 yap 200 çek nedir aw sadakaminveriorlar bak ne kadar guzeldirler paran kalmıyor ödüyorlar tertemiz 1-2 k kâr
Ben 250 tl yatırıp 500 çektim 1 saat falan sürmedi hesabıma geldi. Tabi yüksek mebla yatırınca ne olur onu bilmiyorum. 250 yi ödediler beyler parası olan dahada arttırabilir. Ben risk almak istemedim 250 yatırdımyatırımlı bonus daha mantıklı. bencede öyle. ama ince bir nokta var. bildiğin sitede olur bu dediğimiz. ne olduğu belli olmayan 500 tane site var. boş yere rus ruleti oynamanın bir anlamı var mı ? 3000 lirayı burda riske edeceğime siyaha basmak daha mantıklı.
ekran görüntüsü de paylaşırsan dostum. yatırım yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmuş olursun.Ben 250 tl yatırıp 500 çektim 1 saat falan sürmedi hesabıma geldi. Tabi yüksek mebla yatırınca ne olur onu bilmiyorum. 250 yi ödediler beyler parası olan dahada arttırabilir. Ben risk almak istemedim 250 yatırdım