Yine ne diyorlarLan yeter harbiden sıkıldım 9 dan ver bekliyorum iptal iptal iptal
Yine ne diyorlarLan yeter harbiden sıkıldım 9 dan ver bekliyorum iptal iptal iptal
Ödeme yöntemi banka tarafından reddediliyormuş, Yöntem değişin dedi 3, sefer bu tekrardan verdim Beklemeye alıyor ama ödeme ykkYine ne diyorlar
@BySwigger dm ye bak kardesÖdeme yöntemi banka tarafından reddediliyormuş, Yöntem değişin dedi 3, sefer bu tekrardan verdim Beklemeye alıyor ama ödeme ykk
Reis dm yazmıştım sana hangisi ekran resmini atabilme imkanın varmıRoyale online oynuyorum reis mobilde. Aralık ayinda kredi çekip laptop alacam bu oyunu çoklu hesapla oynamak için. 3 hesap satın almayı planlıyorum. O zaman iyi para bırakır bana oyun işte. Tek hesapla tatmin etmiyor
Kardes mamak yolunda belediye otobusu bekliyorum dolmus parasi yok
Kuruduk adetaSelamun Aleyküm arkadaşlar ,
arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .
şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..
Dünden bu Yana iyi para koydum diyen varmıdır ?
Anlatın bakalım
Daha dolmus gelmedi bi saattir. yuruyorum yok ki bi keriz dolmus parasi borc alalim sonra geri odemeyelim dagitalim ah be kardesKuruduk adeta
Biladerim sen minibüs yazmadan önce hesapta 2254 Lira vardı Yatırdım padişaha 3 Kuoon yaptım 3 ide kayıp, yatırım yaptığıma öyle sıkıntıya girdim ki senin yürüyorm minibbüee verecek param yok e dreriğğki görünceDaha dolmus gelmedi bi saattir. yuruyorum yok ki bi keriz dolmus parasi borc alalim sonra geri odemeyelim dagitalim ah be kardes
Aleyküm selam bol şansSEla’mun Aleyküm
Günlerden Cumartesi , Az öz Birbirimize yardım eşliğinde , Bür lirada olsa kazanç Sağlıyacağız