Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Toplaşın Bakınalım

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,456
2,332
113
Arkadaşlar sorum var. Kimlik bilgilerimi doğrula diyince kayıt bulunamadı diyor . Devletin kendi orjinal sitesinde niye öyle.yeni kartımı tanımıyor sistem

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
1,592
113
Royale online oynuyorum reis mobilde. Aralık ayinda kredi çekip laptop alacam bu oyunu çoklu hesapla oynamak için. 3 hesap satın almayı planlıyorum. O zaman iyi para bırakır bana oyun işte. Tek hesapla tatmin etmiyor
Reis dm yazmıştım sana hangisi ekran resmini atabilme imkanın varmı

Coskun85

Yeni üye
Yeni Üye
6
3
3
Beyler Akbank kullananlara uyarıdır. Bugün hesabımı kapattılar zirvebetten 10k çekim yaptım Allah'tan parayı başka hesaba cektim

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,744
3,778
113
Saat 11 den Bu Saate , Benden Kaynaklı Banka Altyapısından dolayı ödeme yapılamıyormuş; ne hikmetse oyunlara katılım sağlayıp bakiye 7K Ya düşünce 6 Dakika da ödediler . Herşey olduğu gibi kaldı 2 Arkadaşımıza Ufak hediye , bir kardeşimize de sigara parası attım . yemin ederim benim ev kiram var 12.500₺ Tam 25 Gün gecikti , 2 ci kira Ayınn 10undda Onu felan da vermedim.
şimdi X Büroya 2500 ₺ Yatırıcam 4 Orana Basıcam . nasip olurda Gerlirse 8 arkadaşa 250 Hediye atalım. hepimizin Şansı bol Olsun

dakar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,484
843
113
Selamun Aleyküm arkadaşlar ,

arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .

şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..

Dünden bu Yana iyi para koydum diyen varmıdır ?
Anlatın bakalım
Kuruduk adeta

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,744
3,778
113
Daha dolmus gelmedi bi saattir. yuruyorum yok ki bi keriz dolmus parasi borc alalim sonra geri odemeyelim dagitalim ah be kardes
Biladerim sen minibüs yazmadan önce hesapta 2254 Lira vardı Yatırdım padişaha 3 Kuoon yaptım 3 ide kayıp, yatırım yaptığıma öyle sıkıntıya girdim ki senin yürüyorm minibbüee verecek param yok e dreriğğki görünce

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,744
3,778
113
SEla’mun Aleyküm

Günlerden Cumartesi , Az öz Birbirimize yardım eşliğinde , Bür lirada olsa kazanç Sağlıyacağız