Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Toplaşın Bakınalım

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,472
1,941
113
Valla metin 2 içinde öyle diyorlar ama oyunun içine girdiğin zaman hiçte öyle değil. Akşama kadar amele gibi oynuyorum bıraktığı para 500tl. Seni tenzih ederek söylüyorum. Oyuna çekmeye çalışanların çoğu ticaretini döndermek için ben günde 5 bin kazanıyorum yok 10 bin kazanıyorum diyorlar hepsi yalan
Valla ben dönen paraları söyledim dost deli para dönüyor oyunda ama tabi gene para parayı çekiyor

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,250
1,051
113
Valla ben dönen paraları söyledim dost deli para dönüyor oyunda ama tabi gene para parayı çekiyor
Zevkine oynuyorlar reis çoğu. Egolarını tatmin ediyorlar. Ama işin ticareti öyle sanıldığı gibi değil . Adam efsun atacak bir iteme 50bintl harcıyor eline ne geçti full zarar. Dönen para bundan ibaret. Kumar gibi efsun atıyorlar 100k 200k maşallah bu ticaret değil zevk, kumar

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
1,592
113
Zevkine oynuyorlar reis çoğu. Egolarını tatmin ediyorlar. Ama işin ticareti öyle sanıldığı gibi değil . Adam efsun atacak bir iteme 50bintl harcıyor eline ne geçti full zarar. Dönen para bundan ibaret. Kumar gibi efsun atıyorlar 100k 200k maşallah bu ticaret değil zevk, kumar
Ağa hangi Metin2 oynuyorsun mobil cevap versen iyiydi. Boşa zaman harcamayalim globalda para yoksa

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,250
1,051
113
Ağa hangi Metin2 oynuyorsun mobil cevap versen iyiydi. Boşa zaman harcamayalim globalda para yoksa
Royale online oynuyorum reis mobilde. Aralık ayinda kredi çekip laptop alacam bu oyunu çoklu hesapla oynamak için. 3 hesap satın almayı planlıyorum. O zaman iyi para bırakır bana oyun işte. Tek hesapla tatmin etmiyor

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Lan yeter harbiden sıkıldım 9 dan ver bekliyorum iptal iptal iptal