Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Toplaşın Bakınalım

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Kral 20 30 50 verilir ceza yatmaktan iyidir
Alabilirsn verirlerse al ben sana diyorumki o kadar para verme sana hekimden kaşeli rapor alma ihtimalim var sen diyorsun arkadaşım teknisyen arkadaşın alsın bakalım alabiliyornu denetim için biz aldık arkadaşa ama adam bize doktor vermemek için kapıyı açmadi abimi aradı ver telefona dedi ne dediyse doktora ikidakkada verdi raporu o çocuk haladeneimde başka dosyada nbabacim alabiliyosan al ama zor yüzde 10 ihtimal

volkanatas444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
261
158
43
Alabilirsn verirlerse al ben sana diyorumki o kadar para verme sana hekimden kaşeli rapor alma ihtimalim var sen diyorsun arkadaşım teknisyen arkadaşın alsın bakalım alabiliyornu denetim için biz aldık arkadaşa ama adam bize doktor vermemek için kapıyı açmadi abimi aradı ver telefona dedi ne dediyse doktora ikidakkada verdi raporu o çocuk haladeneimde başka dosyada nbabacim alabiliyosan al ama zor yüzde 10 ihtimal
Reis tamam çok sağol ama ben diyarbakırdayım

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Reis tamam çok sağol ama ben diyarbakırdayım
Olmaz o zaman ordan bulucan hicbi hekimde yazmaz geçmişe dönük kolay kolay burda olsaydın halletme ihtimali vardı abin hallerdi ya herturlu ordn bakican artık sen hekime Dirk en denetimi yaktın bana rapor lazım geçmiş tarihli demensakin tanıdık olacak kardeşim öle hicbihekin riske atmaz kendini ya annen gidecek bayan konuşması daha iyi olur sen gitme direk annen ablam durumu izah ama pek sanmıyorum bize tanıdık doktor kapıyı açmadi denetim diyince düşün artık kontrole gidiyorlar ağır cezaya sunucam demensakin denetim için denetimin uzayacak de hapse gireceğini söyleme sakın fazla ayık değiller ama denetimi duydukları zaman vereceği varsa bile vermiyorlar mesleğinden olacak adam bi soruşturma açılsa bide hapis yatacak sen hekim olsan göze alirmisinbu riski

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,779
113
@volkanatas444 Bağlı olduğun ilden alıcan, denetimde zaten şehir değişikliği yapamıyon karakoldan Habersiz .. tanıdık doktor yoksa kimse yanaşmaz … şakası yok direk yatırırlar