- 21,078
- 13,761
- 113
@KANSIZBeyler ilk Vakamız Kansızlara Kan Nakli Yapacağım
@KANSIZBeyler ilk Vakamız Kansızlara Kan Nakli Yapacağım
Para alışverişi yasak dostKaraktersiz adam yatır çek yapıp 750 atıcam dedim kötü birşey mi dedim
Hallettim arkadaş yardımcı olduPara alışverişi yasak dost
Herkesin derdi farklı bizde sigara parası yok 30k gorsek bomba diye ihbar rtcez30 bin daha kaybettim yine 2x yapacaktim oysaki
Ben gemi yapiminda calisiyorum maastan kalani koseye atiyordum bu para kosede duruyordu maas olmadigi zaman bu birikimden yiyordum uzuldum acikcasi keske hic oynamasaymisimHerkesin derdi farklı bizde sigara parası yok 30k gorsek bomba diye ihbar rtcez
30 bin neyde kaybettin30 bin daha kaybettim yine 2x yapacaktim oysaki
Evde uyuyarak ihmal etmediysen itiraz hakkın var ama ispatlaman lazım geçerli bir sebebin olması lazımAbiler ablalar denetimi ihlal ettim dosyanın kapanmaması için ne yapabilirim akıl verecek varmı
Yarisindan cogunu slotta gerisinide bj de30 bin neyde kaybettin
Fabrika girecem ben 😅Knight bitmez kanka deli paralar dönüyor Milyonlar dönüyo oyunda
Sürgüncüyüm ben reis. Al-satla işim olmaz. M üretirim bakarım keyfimeİtem al satla yapıyordur ben de geçen ay mobil metin2 indirdim 15 20 günde 6,7 k para yaptım sattım
Sürgünde m üretiyorum.Metin 2 nasıl para kazanıyorsun
Valla metin 2 içinde öyle diyorlar ama oyunun içine girdiğin zaman hiçte öyle değil. Akşama kadar amele gibi oynuyorum bıraktığı para 500tl. Seni tenzih ederek söylüyorum. Oyuna çekmeye çalışanların çoğu ticaretini döndermek için ben günde 5 bin kazanıyorum yok 10 bin kazanıyorum diyorlar hepsi yalanKnight bitmez kanka deli paralar dönüyor Milyonlar dönüyo oyunda
Gelmiş olması lazım@DESTURSUZ gelmedi mi hala çekimin
İzin vermişlerdi gelen giden yok sitede gitti@DESTURSUZ gelmedi mi hala çekimin
Bakalımİzin vermişlerdi gelen giden yok sitede gitti
sizde giriliyor mu. m.betmons303.com