Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Toplaşın Bakınalım

tounch

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,030
1,429
113
Ben biraktim kanka. Metin 2 oynuyorum artık sabahtan akşama kadar ona bakıyorum hem de para kazanıyorum. beynimi bu şekilde kandırıyorum. 5 dakika boş bırakmıyorum hiç kendimi yoksa halim perişan olacak bu gidişle
Valla öyle dostum çalışırken en azından uzak duruyorduk iş gidince iyice sardık hayırlısı olsun bakalım

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,542
5,706
113
Selamun Aleyküm arkadaşlar ,

arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .

şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..

Dünden bu Yana iyi para koydum diyen varmıdır ?
Anlatın bakalım
Dünden bu Yana iyi para koydum diyen varmıdır
Şu cevabı vermek imkansız oldu artik 2 aydır işsizim ve öyle psikolojim bozulduki ellerimde yaralar çıktı bi kaç hastalık geçiriyorum hep psikolojiden kaynaklı src sinavina girdim src olsa iyi işler var ama srcden 2 soru ile kaldı 1 hafta sonra tekrar giricem bunuda kazanamazsam her halde kafayı yerim çünkü paran yoksa ne dostun var ne ailen aile bile umursamıyor biyerde tabi haklı olarak Allah hepimizin yardımcısı olsun

yavuzztarhan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
190
55
28
Çok ama çok acil 3k lazım normalde para değil ama şuana bak 3 k için birine Bişi yapacam en son

Byscream1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,126
381
83
Yaklaşık 13 k hacizim var sürekli mesaj atıp duruyorlar elde ne varsa gidiyor ufakta atsak kaybediyoruz bu boku oynayıp kazanan varmı

dwkinq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
747
321
63
Cepte var 4tl, telefon faturasını ödeyemedim. Kira geldi bugün. İş yok, tüm başvurular ret. Tanıdık yok. 2 Yıllık ilişkim bitti 3 gün önce. Babayla aramız bozuk konuşmamayı tercih ediyorum.

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Selamun Aleyküm arkadaşlar ,

arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .

şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..

Dünden bu Yana iyi para koydum diyen varmıdır ?
Anlatın bakalım
Zarardayım @DESTURSUZ