Ne güzel keşke benimde tek borcum bu olsa8k kira borcum var baska yok insallah bir yerden hallaedecegiz
Buralar yalan kokuyor 🤣Fix günlük 8-10k kazancım var bu arada meslek olarak yapıyorum bu işi
Bana 10milyon yeterReis fazla bişi istemiyorum sadece 25 milyoncuk okadar param olursa gerisi hayatımın muhteşem şekilde geçicek 🥺
ahahhaha birebir doğruÖzellikle cekemeyecegimiz bakiye olup rahat oynadığımızda o kasa nedense hep 100-200k görüyor 😂
Her milleti analiz mi ettin 🤣🤣Türk’e güven Olmaz diye düşünür her millet
Bolder nickki gurursuz karakter sıfatına başlatma konulara da boş boş yazma , Boş adamHer milleti analiz mi ettin 🤣🤣
Aldık bir kere işsiz kaldık para yok mecbur borc alacağımÖdeyemeyecek sen niye borç aliyosun
Forumun gizli zenginlerinden koca yürekli adammmŞampuan bitti şampuan alacak para yok duş jeli ile kafamı yıkıyorum 😃 oda biterse bulaşık deterjanı gececem
Boş sensin ben sana kötü birşey yazmadım ki. Yazdığımı iyi okuBolder nickki gurursuz karakter sıfatına başlatma konulara da boş boş yazma , Boş adam
Canım sıkkın 250 lira bulamadımBoş sensin ben sana kötü birşey yazmadım ki. Yazdığımı iyi oku
Herkesin canı sıkkın kardeş benimde sıkkın ama kimseye hakaret etmiyorum. Seni biliyorum geçmiş konularından ve yorumlarından. Durumunuda yazdın ama senin gerçekten ciddi anlamda tedavi olman gerekli . İyiliğin için diyorum bununda yanlış anlayıp laf etmeCanım sıkkın 250 lira bulamadım
4 ay tedavi ye gittim geldim yaHerkesin canı sıkkın kardeş benimde sıkkın ama kimseye hakaret etmiyorum. Seni biliyorum geçmiş konularından ve yorumlarından. Durumunuda yazdın ama senin gerçekten ciddi anlamda tedavi olman gerekli . İyiliğin için diyorum bununda yanlış anlayıp laf etme
Duzelmiyorsan tedavi sürecini uzat ve birazda kendinde istemelisin başarmayı. Yoksa ilerlerse ciddi anlamda durumun daha kötü olur4 ay tedavi ye gittim geldim ya
Puahahh inanıp inanmamak sana kalmıs dostum beni tanıyan tanır bunun böyle oldugunu da bilirBuralar yalan kokuyor 🤣
Duygularıma tercüman olmuşsun.mental sağlık önemli kardeş yorum aslında çok farklıydi ama yazamıyorum 😁Para kazanılır kaybedilir mentak sağlık nasıl
Sorma reis 🤣O 20klık spini satın almak üzereyken aldığın haz ve zevk her şeye bedel reis. O yüzden oynamaya devam
Yarın 7 bin ödeme Çar cepte beş kırış yok gerisini sen düşün dostSelamun Aleyküm arkadaşlar ,
arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .
şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..
Dünden bu Yana iyi para koydum diyen varmıdır ?
Anlatın bakalım