Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Toplaşın Bakınalım

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,400
444
83
Reis fazla bişi istemiyorum sadece 25 milyoncuk okadar param olursa gerisi hayatımın muhteşem şekilde geçicek 🥺

jackal1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
123
43
Kumar oynayan adamın işi gücü rast gitmez ( bu arada bende bağımlısıyım ) ama gerçekler böyle malesef

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,587
1,305
113
Canım sıkkın 250 lira bulamadım
Herkesin canı sıkkın kardeş benimde sıkkın ama kimseye hakaret etmiyorum. Seni biliyorum geçmiş konularından ve yorumlarından. Durumunuda yazdın ama senin gerçekten ciddi anlamda tedavi olman gerekli . İyiliğin için diyorum bununda yanlış anlayıp laf etme

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,744
3,777
113
Herkesin canı sıkkın kardeş benimde sıkkın ama kimseye hakaret etmiyorum. Seni biliyorum geçmiş konularından ve yorumlarından. Durumunuda yazdın ama senin gerçekten ciddi anlamda tedavi olman gerekli . İyiliğin için diyorum bununda yanlış anlayıp laf etme
4 ay tedavi ye gittim geldim ya

tounch

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,029
1,429
113
Selamun Aleyküm arkadaşlar ,

arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .

şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..

Dünden bu Yana iyi para koydum diyen varmıdır ?
Anlatın bakalım
Yarın 7 bin ödeme Çar cepte beş kırış yok gerisini sen düşün dost