- 2,599
- 1,308
- 113
Konuyu açan zaten aşırı rahatsız makina123 ün yedeğiDemi. Konu sahibi en azından bir flood paylaşsa da edebi bir şey okusak ama o da yok![]()
Konuyu açan zaten aşırı rahatsız makina123 ün yedeğiDemi. Konu sahibi en azından bir flood paylaşsa da edebi bir şey okusak ama o da yok![]()
Aynen katiliyorum. dün dost diye bir arkadaş vardı boş boş sallıyor. "Amacın neydi oynarken ? Nasıl batırırsın ? Yüksek paralarla oynamayın.'" babam bana bu kadar nasihat vermiyorÇok boş muhabbetler hoş olmuyor dolu dolu yazın kimse kimseyi de kınamasın , Kumar sonuçta bağımlılığı Olan bir oyun herkesin beyni belli bir oranda zarar görmüş , Sen yenisindir belki 1000 liranı riske atmak istemezsin ama ben 1 milyonu da atabilirim , o yüzden yapmasaydın olmazdı gibi sözler yazılması hoş değil, Bu İşin ucunda kim varsa ortasında zararda işin özü bu
Yok kanka eminmisinarkadaşlar
Üye ol
casimon500 kodunu gir ,
500₺ ekliyor 5000yap 1K Çek
Aldım şimdi 1.5 k da kayıpYok kanka eminmisin
Ve aleyküm SelamSelamun Aleyküm arkadaşlar ,
arkadaşlar Şuan ki Konuda ciddi ve gerçekçi birkaç paylaşım Olacak , mod arkadaşlar konuyu açık tutarsak Memnun Olurum .
şimdi dostlar neler yapıyorsunuz birkaç arkadaş derdi sıkıntısı varsa naklen anlatsın..
Dünden bu Yana iyi para koydum diyen varmıdır ?
Anlatın bakalım
Yok kod gecersizAldım şimdi 1.5 k da kayıp
Mobil onayda yaptım kod geçersiz dedi bitmiş galibaarkadaşlar
Üye ol
casimon500 kodunu gir ,
500₺ ekliyor 5000yap 1K Çek
YazikPara değilde biraz durmam gereken yeri öğrenmem lazim -200k çepte kuruş yok
Türk’e güven Olmaz diye düşünür her milletTürkiye öndeyken hala kazanır oranı neden 1,50
Gurculerden çok üstün takımız oran sasirtti
Sen yine iyi aşamadasınAcil 15k lazım yoksa icraya girecek borç sıçtık
Özellikle cekemeyecegimiz bakiye olup rahat oynadığımızda o kasa nedense hep 100-200k görüyor 😂anladığım şu ne zaman para odaklı oynasam 5 kuruş kazanamıyorum ne zaman keyfine oynasam bir anda 20-30 bin geliyor slottan. kaç gündür bulduğumu 2x yapamadan kaybediyorum klâsik çünkü para lazım herkese olduğu gibi fjfhf