- 34,092
- 12,923
- 113
Site mi değiştireceğiz Dostum yoksa bu maçlara limitte böyle olabilir ne yapalım düşünelim 5 dskika sakin kaliyruzBeyler biraz mola hiçbir maça 1117 TL yukarı bastirmiyor
Site mi değiştireceğiz Dostum yoksa bu maçlara limitte böyle olabilir ne yapalım düşünelim 5 dskika sakin kaliyruzBeyler biraz mola hiçbir maça 1117 TL yukarı bastirmiyor
Bu da mantıkii dostum sen nasıl dersen @tolga1453bence sonlandırın hepiniz kazanın ıbunıdada bi hayır wardır reis
+1Bu da mantıkii dostum sen nasıl dersen @tolga1453
Aynen kardo nasipte yokmuş zaten bakİyi bakalım şans artık kardo
7Evet beyler bir etkinlik çekim beklerken yapalım bilen 100 alır kaç dk gelir soruu
13 dkEvet beyler bir etkinlik çekim beklerken yapalım bilen 100 alır kaç dk gelir soruu
HARİKALAR OLDU bee🥰01;05 hesaptaBurda san güzel kazandım 3 bin yatirdim 32 bin filen çektim son çekimde gelirse
9 dakikaEvet beyler bir etkinlik çekim beklerken yapalım bilen 100 alır kaç dk gelir soruu
13 dkEvet beyler bir etkinlik çekim beklerken yapalım bilen 100 alır kaç dk gelir soruu
Tebrikler dostumBurda san güzel kazandım 3 bin yatirdim 32 bin filen çektim son çekimde gelirse
Dost bakiye duruyosa osigwe 8. Oyun alır tenis 2-3 dk var oynamak içinBurda san güzel kazandım 3 bin yatirdim 32 bin filen çektim son çekimde gelirse
Alla alla ne saçma site millet 3-4 adet veriyor günde çekimBeyler cevap yarın günde bir çekim hakkı varmış hep bereber bastirsak belki yatırırlar etkinlik oldgfu için denirmi
Tamamda 2 çekim arası kaç saat farkı var sor bşBeyler cevap yarın günde bir çekim hakkı varmış hep bereber bastirsak belki yatırırlar etkinlik oldgfu için denirmi