http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Toki Başvuru Hk.

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,279
5,100
113
Arkadaşlar TOKİ başvurusu normalde kendi ikametgah ettiğimiz şehirden olur fakat iki gün önce yaptığım başvuru alındı değerlendiriliyor yazıyordu şimdi mesaj geldi 10.000 TL başvuru ücretini yatırın diye.
Daha önce başvurdum farklı şehirlerde önden başvuru alınmıyordu ama İzmir'deki konut başvurusu alındı.
Sizce başka şehirde kabul edilir mi ev çıksa bile..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,386
5,269
113
Arkadaşlar TOKİ başvurusu normalde kendi ikametgah ettiğimiz şehirden olur fakat iki gün önce yaptığım başvuru alındı değerlendiriliyor yazıyordu şimdi mesaj geldi 10.000 TL başvuru ücretini yatırın diye.
Daha önce başvurdum farklı şehirlerde önden başvuru alınmıyordu ama İzmir'deki konut başvurusu alındı.
Sizce 10.000 TL'yi yatırsam ev çıkma olasılığı var mı?
Dolandırıcı site nerde görsem tanırım 😂😝

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
Çıkmıyor abi boşuna yatırma biz ailecek her sene 4 kişi giriyoruz kaç yıl oldu çıkmıyor
Kime çıkıyor o da beli degil:)

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Ev çıkmadan para verilmiyor diye biliyorum
Yanlış biliyor olabilirim de iyi arastır

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,279
5,100
113
Çıkmıyor abi boşuna yatırma biz ailecek her sene 4 kişi giriyoruz kaç yıl oldu çıkmıyor
Kime çıkıyor o da beli degil:)
Benim şüphem yok bana çıkar çünkü neden diyeceksin benim özel bir durumum var onu sunarsam kesin çıkar fakat kafamı karıştıran konu başka şehirden çıkar mı işte valla İzmir çıksa çok süper olur

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
Benim şüphem yok bana çıkar çünkü neden diyeceksin benim özel bir durumum var onu sunarsam kesin çıkar fakat kafamı karıştırdın konu başka şehirden çıkar mı işte valla İzmir çıksa çok süper olur
Biz hem istanbuldan hemde adana dan giriyoruz yine çıkmıyor abi :)
Babam ile ben adanadan giriyoruz
Annen kardeşim istanbuldan giriyor
Yine çıkmıyor abi

Derkondebel

XxX
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,241
4,108
113
Cikmazsa iade ama cikar da kabul etmezsen paran yaniyo genelde de cikmaz kura filan hikaye.

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,279
5,100
113
Biz hem istanbuldan hemde adana dan giriyoruz yine çıkmıyor abi :)
Babam ile ben adanadan giriyoruz
Annen kardeşim istanbuldan giriyor
Yine çıkmıyor abi
Yani girilebiliyor başka şehire o zaman şüphem yok ben özel durumumu da sunacam onlara İzmir'de en azından bir evimiz olsun belki yaşayadabilirim çünkü kendi şehrimizde artık işte bulamıyoruz İzmir büyükşehir yani daha büyük

Seedorf1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,040
192
63
Yatır bence 1kat çevirir çekersin bolsans tokibet sağlamdır ama ödemeleri geç geliyor.☺

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,279
5,100
113
Cikmazsa iade ama cikar da kabul etmezsen paran yaniyo genelde de cikmaz kura filan hikaye.
Evet biliyorum normal kişilere kesinlikle çıkmıyor torpil falan gerekiyor ben onlara rapor sunacam kesin çıkar o zaman çünkü tanıdığım birçok kişi raporlu olan çıktı

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
Yani girilebiliyor başka şehire o zaman şüphem yok ben özel durumumu da sunacam onlara İzmir'de en azından bir evimiz olsun belki yaşayadabilirim çünkü kendi şehrimizde artık işte bulamıyoruz İzmir büyükşehir yani daha büyük
İnşallah çıkar ama ümitlenme ya fazla sonra üzülme çünkü gerçekten çıkma ihtimali çok ama çok zor teyzemler de giriyor sürekli baya tanıdık var giren ama çıkmıyor hiç

Salobalo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,604
7,085
113
Allaha çok şükür bize çıktı da kira derdimiz yok pandemiden önce çıktı 2019 da 235 bin tlye pahalı felan dedik sonra bir pandemi oldu ev fiyatları uçtu şuan aylık ödemesi 2300 tl kalan borç 185 bin

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
558
725
93
benim iş yerinden arkadaşa sivasta çıkmıştı. ikameti istanbul çocugun