8 Şub 2025 #21 Hayat1kumar Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 103,086 58,229 113 Saulalvarez' Alıntı: Birileri siyasi vs devreye girmiştir yoksa cok zor Genişletmek için tıkla ... Öyle bı durumları yok sıradan insanlar be kardeşim.oyle bı imkan olsa kaynanam kendine cikartirdi evi niye elin oğluna cikarttirsin 😁
Saulalvarez' Alıntı: Birileri siyasi vs devreye girmiştir yoksa cok zor Genişletmek için tıkla ... Öyle bı durumları yok sıradan insanlar be kardeşim.oyle bı imkan olsa kaynanam kendine cikartirdi evi niye elin oğluna cikarttirsin 😁
8 Şub 2025 #22 A Antep7575 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 4,151 4,984 113 godofgods' Alıntı: benim iş yerinden arkadaşa sivasta çıkmıştı. ikameti istanbul çocugun Genişletmek için tıkla ... İyi o zaman eğer bana da cıkarsa en azından kumardan aldığımız bir işe yarasın yani arada para tutturuyoruz gidiyor ya valla daha üstüme birşey yok delirecem bir yere kadar
godofgods' Alıntı: benim iş yerinden arkadaşa sivasta çıkmıştı. ikameti istanbul çocugun Genişletmek için tıkla ... İyi o zaman eğer bana da cıkarsa en azından kumardan aldığımız bir işe yarasın yani arada para tutturuyoruz gidiyor ya valla daha üstüme birşey yok delirecem bir yere kadar