hadi çevirdik 5 k oldu kasa nasıl 100 TL yatırcaz ki minimum yatırım 2 k awk 🤣www.https://titabet153.com
- Yeni kayıt olan kullanıcılara 150₺ nakit deneme bonusu aktarılacaktır. Bonusdan yararlanmak için Twitter veya Telegram hesabımızdan birini takip etmeniz gerekmektedir.
- Çekim işlemi yapabilmek için sadece Pragmatic Play oyunlarında bakiyenizi 5000 TL (beş bin TL) yapmanız gerekmektedir.
- Hedef bakiyeye ulaştıktan sonra minimum 100 TL yatırım yaparak 500 TL çekim talebinde bulunabilirsiniz. Yatırdığınız miktar hesabınızda bırakılacaktır.
- Bonus ile çekilebilecek maksimum tutar 500 TL'dir. Bu tutarın üzerindeki miktar hesabınızdan silinir. Yalnızca çekim için yatırmış olduğunuz anapara hesabınızda kalır.
- Çekimden sonra hesabınızda bırakılan anapara ile en fazla 10 katı kadar çekim yapılabilir.
- Daha önce herhangi bir promosyondan faydalanmış üyeler bu promosyondan yararlanamaz. Promosyon sadece yeni üyeler için geçerlidir.
- Deneme bonusu ile her üye sadece 1 kez çekim yapabilir. Kullanıcıların tüm bilgilerini eksiksiz doldurması gerekmektedir.
100 ü nasıl yatırdın merak ediyorum görsel atsana yatırım çekim yaptığına dairBeyler bakıyemi 6098 yaptm 100 yatırdım 500 çektim geldı kalan bakiye silinmedi hepsini çektim oda geldiiiiii saldırın
Vala almaz sandım aldı gönderdm gıttı yattı hesaba100 ü nasıl yatırdın merak ediyorum görsel atsana yatırım çekim yaptığına dair
Tebrikler Şansın varmış valla hiç bir site 500 'ün altında yatırım kabul etmiyorVala almaz sandım aldı gönderdm gıttı yattı hesaba
Kardeş valla promosyon yerinde şartlar yazıor 500odıcem dıor yatırdıgın 100 ile devam edıcen 10 k at cekersn dıor bana ilk 500ü sonra sılmedıgı bakıyeyı yolladı geçen alfaya da 180 talep verdm 100 attm 180 gectiTebrikler Şansın varmış valla hiç bir site 500 'ün altında yatırım kabul etmiyor