http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Titabet 150 TL Deneme Bonusu

errayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,246
495
83
devlet sitelere değil de şu tip bonus paylaşanlara ne zaman çökecek acaba yeter bi bitmediniz 10k yap 100 çekçiler hepinizi patlatırlar umarım

orhaneslimon16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
317
219
43
www.https://titabet153.com
  • Yeni kayıt olan kullanıcılara 150₺ nakit deneme bonusu aktarılacaktır. Bonusdan yararlanmak için Twitter veya Telegram hesabımızdan birini takip etmeniz gerekmektedir.
  • Çekim işlemi yapabilmek için sadece Pragmatic Play oyunlarında bakiyenizi 5000 TL (beş bin TL) yapmanız gerekmektedir.
  • Hedef bakiyeye ulaştıktan sonra minimum 100 TL yatırım yaparak 500 TL çekim talebinde bulunabilirsiniz. Yatırdığınız miktar hesabınızda bırakılacaktır.
  • Bonus ile çekilebilecek maksimum tutar 500 TL'dir. Bu tutarın üzerindeki miktar hesabınızdan silinir. Yalnızca çekim için yatırmış olduğunuz anapara hesabınızda kalır.
  • Çekimden sonra hesabınızda bırakılan anapara ile en fazla 10 katı kadar çekim yapılabilir.
  • Daha önce herhangi bir promosyondan faydalanmış üyeler bu promosyondan yararlanamaz. Promosyon sadece yeni üyeler için geçerlidir.
  • Deneme bonusu ile her üye sadece 1 kez çekim yapabilir. Kullanıcıların tüm bilgilerini eksiksiz doldurması gerekmektedir.
hadi çevirdik 5 k oldu kasa nasıl 100 TL yatırcaz ki minimum yatırım 2 k awk 🤣

hydr58

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15
3
3
Beyler bakıyemi 6098 yaptm 100 yatırdım 500 çektim geldı kalan bakiye silinmedi hepsini çektim oda geldiiiiii saldırın

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,802
6,057
113
Beyler bakıyemi 6098 yaptm 100 yatırdım 500 çektim geldı kalan bakiye silinmedi hepsini çektim oda geldiiiiii saldırın
100 ü nasıl yatırdın merak ediyorum görsel atsana yatırım çekim yaptığına dair

hydr58

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15
3
3
Tebrikler Şansın varmış valla hiç bir site 500 'ün altında yatırım kabul etmiyor
Kardeş valla promosyon yerinde şartlar yazıor 500odıcem dıor yatırdıgın 100 ile devam edıcen 10 k at cekersn dıor bana ilk 500ü sonra sılmedıgı bakıyeyı yolladı geçen alfaya da 180 talep verdm 100 attm 180 gecti :)))

Agaecsaga

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1
0
1
Arkadaşlar boşuna üye olmayın yine Aynı yalan aynı terhane yok ip. adresiniz çakıştı yok daha önceden almışsınız küfür eder gibi konusma canlı destek insanın yüzüne sohbeti kapattı resmen sktir eder gibi 150 tl için günde 100 sms mail aranmaya değmez..