- 16,122
- 17,918
- 113
Norveç alttan ısıtmalı değilmi statları hava koşullarından dolayı ben öyle hatirliomBu maç iptal olur büyük ihtimal
Norveç alttan ısıtmalı değilmi statları hava koşullarından dolayı ben öyle hatirliomBu maç iptal olur büyük ihtimal
60 k fark var erhanım bence beklenir50k puah
51k yaklaşık veriyor şuan60 k fark var erhanım bence beklenir
Okadar maç oturdu normalde en zorlwri gelmiş bozumu çok düşük vermiş alt yapı
Yaptığın iyi zaten reisDostlar valla dün dağıttım bugün de 10 kişi atarım ama önereceğiniz başka şey varsa söylersiniz onu yaparız
Kazansın kupon dost daDostlar valla dün dağıttım bugün de 10 kişi atarım ama önereceğiniz başka şey varsa söylersiniz onu yaparız
Dost rol yatirman benim şahsi fikrim olarak daha makbule geçer 10 ksi rol yapar ödülü en az o şekilde 20kisi alır yine karar seninDostlar valla dün dağıttım bugün de 10 kişi atarım ama önereceğiniz başka şey varsa söylersiniz onu yaparız
Dagitimciya vermek gibi bi hata yapma bence sonra @drogba6 gibi olmayasın 😄Dostlar valla dün dağıttım bugün de 10 kişi atarım ama önereceğiniz başka şey varsa söylersiniz onu yaparız
Konu başında demiatim Gençler maçı sıkıntılı gelirse Bodo açık furbol oynayan bir takım evinde gol atar yer de 1-2 2-2 böyle skorlar görürüz51k yaklaşık veriyor şuan
Kupon kazansında dost simdiden bu muhabbete girme bosver nazar değer aqDostlar valla dün dağıttım bugün de 10 kişi atarım ama önereceğiniz başka şey varsa söylersiniz onu yaparız
Dün alanların hepsi burada zaten. Burası kan gölü olur 🤣Kazansın kupon dost da
Dun alan 10 kişi harici dagitim yaparsan herkes nasiplenmis olur
Alan adam birdaha almasın benim fikrim bu şekilde
Kişiler belli mi 😀Dostlar valla dün dağıttım bugün de 10 kişi atarım ama önereceğiniz başka şey varsa söylersiniz onu yaparız
Ben ve jay jay yoktuk puahDün alanların hepsi burada zaten. Burası kan gölü olur 🤣
O zaman +1Ben ve jay jay yoktuk puah
Banko yatar bu diyim de iy dan gelsin ne güzel çapraz alınır buna 😅😅😅Merak edenler için güncel cash out Ekli dosyayı görüntüle 765361
Azını hayra aç kardeşim o nasil laf puahaBanko yatar bu diyim de iy dan gelsin ne güzel çapraz alınır buna 😅😅😅
Valla öyleStad tertemiz olmuş . En az 15 cm kar vardı 3 saat önce. Bizde olsa iptaldi maç