- 2,915
- 2,485
- 113
Mucize mi penaltı kaçtı karşı karşıya kaçırdılar eşekler 😂valla mucıze gelmıs 1.lig lazıo da gelsın tamamdır bu ıs co ksevındım tekrardan bol sans
Mucize mi penaltı kaçtı karşı karşıya kaçırdılar eşekler 😂valla mucıze gelmıs 1.lig lazıo da gelsın tamamdır bu ıs co ksevındım tekrardan bol sans
İlk 35 dk gol gelmezse boz bencedeğil ama oradada oynuyorum dost
Dost hani maksadım kimseye birsey demek degil dağıtım için rol yapan adamlara versen dun 10 kisiye vermissin kimse konu bile açmamış hani maksat ödülü cogaltmakdeğil ama oradada oynuyorum dost
aynen valla ilk yarı 0-0 birde dk 50 lilerde penaltı kaçmış çok iyi gelmişvalla mucıze gelmıs 1.lig lazıo da gelsın tamamdır bu ıs co ksevındım tekrardan bol sans
10 kişiye atmış helal vallaDost hani maksadım kimseye birsey demek degil dağıtım için rol yapan adamlara versen dun 10 kisiye vermissin kimse konu bile açmamış hani maksat ödülü cogaltmak
Aynen kendisi demese haberimiz olmucak kimsede konu açmamış10 kişiye atmış helal valla
Bende bu konu açılırken öğrendimAynen kendisi demese haberimiz olmucak kimsede konu açmamış
Bende ole vallaBende bu konu açılırken öğrendim
Kaybedeceği bir şey olmaz oran 1 sayılırBu maç iptal olur büyük ihtimal
Aynen öyle zaten bozuma 50 veriyorKaybedeceği bir şey olmaz oran 1 sayılır
50k puahBozmaya vereceği şuan 35 k verir gerke yok bozma geleceği varsa gelir ve dediğim gibi
Bodo evinde gol atar lazioya @ThomasMusk