Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı ThomasMusk | Rangers Yenilme 34.9 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
7000
Kupon Oranı
5.00

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,426
4,755
113
Ya arkadas siz harbi çok yanlış konusuyorsnunz gecen lazio konusu var 1k ustu msj var burda dağıtım yapılmicak dendi o konuda 8 saat aktif kalan adamlar var büyük haksızlık olur haberiniz olsun
O kupon yattı konu kapandı öyle birşey olurmu ben o zaman geçen hafta rol yapayım gelmedi 15 saat konu sürdü o admlara dağıtım yapilcak yeni kupon kazanirsami olacak yanlıs düşünüyorsun dost

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,116
5,790
113
çok mantıklı ama daha buraya söyledim dost sonra inanmazlar gidince vs 😂
İnanmayan adamın işi ne dost katılamasamda az çok birkaç gündür gerekeni yapıyorsun sonuçta insanlara hakkındır yani ;) ama haklısın geçen yaz ben yaparken bana da ınanmayan çok oluyordu sonra kanıtlayınca susuyorlardı

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,442
1,834
113
Lazio namussuz ama ev de çok kaçırdı olmayınca olmuyor şans biraz olması lazım bol şanslar bol kazançlar.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,446
21,917
113
O kupon yattı konu kapandı öyle birşey olurmu ben o zaman geçen hafta rol yapayım gelmedi 15 saat konu sürdü o admlara dağıtım yapilcak yeni kupon kazanirsami olacak yanlıs düşünüyorsun dost
Senin bu şekilde düşünmene çok şaşırdım dost ben gecen haftadan değil bugünden bahsediyorum ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...