- 3,239
- 1,973
- 113
ah ah totemdi gelseydi devamı olacaktıBen 109 k dan aşağı kazanç kabul etmiyorum dost
ah ah totemdi gelseydi devamı olacaktıBen 109 k dan aşağı kazanç kabul etmiyorum dost
Tek tek gitmek daha mantıklı değil midost bir risk alcam cyber ve NBA kombine yapacam ne bastırırsa atcam
çok mantıklı ama daha buraya söyledim dost sonra inanmazlar gidince vs 😂Sağla dost cyberi arka planda takip et bence büyü bozulmasın
O kupon yattı konu kapandı öyle birşey olurmu ben o zaman geçen hafta rol yapayım gelmedi 15 saat konu sürdü o admlara dağıtım yapilcak yeni kupon kazanirsami olacak yanlıs düşünüyorsun dostYa arkadas siz harbi çok yanlış konusuyorsnunz gecen lazio konusu var 1k ustu msj var burda dağıtım yapılmicak dendi o konuda 8 saat aktif kalan adamlar var büyük haksızlık olur haberiniz olsun
Hahahahhahaaçok mantıklı ama daha buraya söyledim dost sonra inanmazlar gidince vs 😂
Benim bir talebim yok reis bol şanslar olsun kimse kaybetmesin isterim ben.@Freman21 sende listemdesin
Sen sağlam oynamıştım gölü atmayan Lazio utansın dostah ah totemdi gelseydi devamı olacaktı
Tebrikler dost
İnanmayan adamın işi ne dost katılamasamda az çok birkaç gündür gerekeni yapıyorsun sonuçta insanlara hakkındır yaniçok mantıklı ama daha buraya söyledim dost sonra inanmazlar gidince vs 😂
Diğer konuda baz alınacaksa beni de eklersin heralde dostumUnutmam ben kolay kolay gördüklerimi inş gelir de yaparız zaten
Senin bu şekilde düşünmene çok şaşırdım dost ben gecen haftadan değil bugünden bahsediyorum amaO kupon yattı konu kapandı öyle birşey olurmu ben o zaman geçen hafta rol yapayım gelmedi 15 saat konu sürdü o admlara dağıtım yapilcak yeni kupon kazanirsami olacak yanlıs düşünüyorsun dost