- 12,760
- 6,056
- 113
Doğmamış cocuga don biçtikvalla ne diyorsanız öyle olur da inş gelirde önce
Doğmamış cocuga don biçtikvalla ne diyorsanız öyle olur da inş gelirde önce
Ben metinden torpilliyim liste başıErhan az sakın ol hak geçmez
Hakyemez bızım musk@Freman21 sende listemdesin
Ben kendimi es geçiyorum dost maksat orda saatlerlerce duran arkadas vardı benden daha fazla onlara ayip olur diye diyorum sen kuponunu yap bakalım konuya kim en cok aktifse seceriz zatendost gördüklerimi elbet bende eklicem o konuda sen vardın merak etme listemdesin
Biz var mıyız😄@Freman21 sende listemdesin
Hz Ali'nin adaleti var bu çocukta erhanım büyük adamsnBen kendimi es geçiyorum dost maksat orda saatlerlerce duran arkadas vardı benden daha fazla onlara ayip olur diye diyorum sen kuponunu yap bakalım konuya kim en cok aktifse seceriz zaten
Halen yok sonuçBetco sonuçlanmadi mi daha
2 maç mı olcakUnutmam ben kolay kolay gördüklerimi inş gelir de yaparız zaten
Tobe yarabbim biz kim onlar kim sende varyaHz Ali'nin adaleti var bu çocukta erhanım büyük adamsn
Adalet olarak dıyorum başka bseyın benzemıyo kumarbazTobe yarabbim biz kim onlar kim sende varya
dost bir risk alcam cyber ve NBA kombine yapacam ne bastırırsa atcam2 maç mı olcak
2 maç😄2 maç mı olcak
Uefa maçları öyle 15-20 dkya geçer hesabınaHalen yok sonuç
Hakan sende listemdesin
Ben 109 k dan aşağı kazanç kabul etmiyorum dostUnutmam ben kolay kolay gördüklerimi inş gelir de yaparız zaten
Bence tek tek 2 adım gıt 100 k olursundost bir risk alcam cyber ve NBA kombine yapacam ne bastırırsa atcam
Puahaha adamsinAdalet olarak dıyorum başka bseyın benzemıyo kumarbaz
Sağla dost cyberi arka planda takip et bence büyü bozulmasındost bir risk alcam cyber ve NBA kombine yapacam ne bastırırsa atcam