Bencede çok kişi takip edecekBaşkan yanlış anlaşılmasın gelirse ödül nasıl olacak. Maç 2 de takip edip boş dönen üzülmez mi? Takip edecek çok gibi
Bencede çok kişi takip edecekBaşkan yanlış anlaşılmasın gelirse ödül nasıl olacak. Maç 2 de takip edip boş dönen üzülmez mi? Takip edecek çok gibi
bol şanslar uzun zamandır takip yapmıyordum değişiklik olsunDostlar gelirse tamamını ıkılı NBA atıp güzel miktar kazanmak öncelikle sonra güzel miktar paylaştırmak umarım bu gelir NBa maçını görürüz Ekli dosyayı görüntüle 765569
NBA Kaldık
Musk hak yemezÖncelikle umarım bu işin sonunda kazanırız kuponlar gelir umarım ama adamlar listeyide aldı sonradan kimse üzülmesin burda herkes muhabbet içinde kırgınlık olmasın. O saate kadar takip edip listede olmayınca üzülür insan
Dostum kupon kazansinda inşallah gerisi önemli değil ödül alan almayanda üzülmez önemli olan kuponun kazanmasiDostlar gelirse tamamını ıkılı NBA atıp güzel miktar kazanmak öncelikle sonra güzel miktar paylaştırmak umarım bu gelir NBa maçını görürüz Ekli dosyayı görüntüle 765569
NBA Kaldık
Bolşans takipteyizDostlar gelirse tamamını ıkılı NBA atıp güzel miktar kazanmak öncelikle sonra güzel miktar paylaştırmak umarım bu gelir NBa maçını görürüz Ekli dosyayı görüntüle 765569
NBA Kaldık
cyber a nasıl basıyorsun bu parayı allah aşkına. yaDostlar gelirse tamamını ıkılı NBA atıp güzel miktar kazanmak öncelikle sonra güzel miktar paylaştırmak umarım bu gelir NBa maçını görürüz Ekli dosyayı görüntüle 765569
NBA Kaldık
Lâ naptın 19 ne adam bası 100 tl 😀Liste şimdiden 19 kişi olmuş zaten
Kapıyı açık gören girdi kardo😀Lâ naptın 19 ne adam bası 100 tl 😀
Maçta o kadar kısı yoktur ındına daKapıyı açık gören girdi kardo😀
Benim oğlanda yanımda takip ediyor benle beni 2 yaz hahahaListe şimdiden 19 kişi olmuş zaten
Kargo ordan iki bira sar kardonaKapıyı açık gören girdi kardo😀
Dediğim gibi yapmışsın dost tebriklerDostlar gelirse tamamını ıkılı NBA atıp güzel miktar kazanmak öncelikle sonra güzel miktar paylaştırmak umarım bu gelir NBa maçını görürüz Ekli dosyayı görüntüle 765569
NBA Kaldık
İki bira bile düşmeyecek bu gidişle 🤣Kargo ordan iki bira sar kardona