- 23,644
- 22,040
- 113
Ben soyle düşündüm ödülü 10 kişi alsin alanlar rol açsın zaten gelirse odul alan sayısı 20 ye çıkar diye dusunmustumAğlayan çok oluyor dost. Daha dur kupon kazanırsa 5-10 kişi daha çıkar piyasaya ben niye yokum diye
Ben soyle düşündüm ödülü 10 kişi alsin alanlar rol açsın zaten gelirse odul alan sayısı 20 ye çıkar diye dusunmustumAğlayan çok oluyor dost. Daha dur kupon kazanırsa 5-10 kişi daha çıkar piyasaya ben niye yokum diye
İyi dusunem dostNezamanki kupon gelmeden liste atıldı kupon hep kaybetdi umarım aynısı olmaz dostlar
Gel 20 olsun düz
Aynen bakalim gelir umarımNezamanki kupon gelmeden liste atıldı kupon hep kaybetdi umarım aynısı olmaz dostlar
liste sende dost@Hakan170
@jakadal5252
@Erhan2121
@TitanEnsaladus
@Muro1988
@Gokhandgnc35
@Saulalvarez
@Yapabilirim
@JayJayOkocha
@Metings1905
@Adanalıyık01
@Freman21
@Kashima
@eyalet32
@Frank castle
@Hasim5454
@ThomasMusk
Liste şu an bu. NBA maçında aktif olmayanlar elenebilir
Bol şans önce kupon gelsinliste sende dost
Ne dersen kim varsa okey
Burda da mı sen ameeeet@Marley15 katılım varmı knka
Bız çıkarmaya çalışıyoruz sen gırmeye@Marley15 katılım varmı knka
Knka napıyonBurda da mı sen ameeeet
Tmm sakin yokum knka 😂Bız çıkarmaya çalışıyoruz sen gırmeye
Bu listede dünden bu yana takip eden de var. En az 5-6 maç takip edenler çoğunlukla@Marley15 katılım varmı knka
Tamam knka problem yok adamsınBu listede dünden bu yana takip eden de var. En az 5-6 maç takip edenler çoğunlukla
Şimdi seni alırsak diğerlerine ayıp olur. Etkinlik sahibi ile konuşmamız buydu.
Uykudan uyandim dost hen nba@Hakan170
@jakadal5252
@Erhan2121
@TitanEnsaladus
@Muro1988
@Gokhandgnc35
@Saulalvarez
@Yapabilirim
@JayJayOkocha
@Metings1905
@Adanalıyık01
@Freman21
@Kashima
@eyalet32
@Frank castle
@Hasim5454
@ThomasMusk
Liste şu an bu. NBA maçında aktif olmayanlar elenebilir
Dünden beri takip etmedim ama bugün 110 k lik lazio kuponu ve bunu takip etmiştim ama sanırm yeterli değildiBu listede dünden bu yana takip eden de var. En az 5-6 maç takip edenler çoğunlukla
Şimdi seni alırsak diğerlerine ayıp olur. Etkinlik sahibi ile konuşmamız buydu.
Dünden beri takip etmedim ama bugün 110 k lik lazio kuponu ve bunu takip etmiştim ama sanırm yeterli değildi
Dostlar sizi alamadıysam kusura bakmayın. Böyle 16 kişi daha var daha yazmayan. Bir dahakinde sizi alırız.@Marley15 bende takip ettim mesaj ve tepkimeden dolayı mı giremedim listeye
umarım kazanırsın listeye almayın sadece temenniliste sende dost
Ne dersen kim varsa okey