Sıkıntı yok hocam ben acaba takipte yanlışlık mi yaptim diye sormak için yazdim canınız sagolsunDostlar sizi alamadıysam kusura bakmayın. Böyle 16 kişi daha var daha yazmayan. Bir dahakinde sizi alırız.
Sıkıntı yok hocam ben acaba takipte yanlışlık mi yaptim diye sormak için yazdim canınız sagolsunDostlar sizi alamadıysam kusura bakmayın. Böyle 16 kişi daha var daha yazmayan. Bir dahakinde sizi alırız.
Sagol dostÖncelikle umarım bu işin sonunda kazanırız kuponlar gelir umarım ama adamlar listeyide aldı sonradan kimse üzülmesin burda herkes muhabbet içinde kırgınlık olmasın. O saate kadar takip edip listede olmayınca üzülür insan
Bol şansDostlar gelirse tamamını ıkılı NBA atıp güzel miktar kazanmak öncelikle sonra güzel miktar paylaştırmak umarım bu gelir NBa maçını görürüz Ekli dosyayı görüntüle 765569
NBA Kaldık
Tesekkurler şansınız bol olsunDostlar sizi alamadıysam kusura bakmayın. Böyle 16 kişi daha var daha yazmayan. Bir dahakinde sizi alırız.
Ooo merıc@Metings1905 olmadığın masa yok 🤣🤣
Sağolsun kardeşim benim yaa görüyor beniOoo merıc
sinyalciSagol dost
Bekliyorum totoş yarısını gönder banaSağolsun kardeşim benim yaa görüyor beni
EvetUyursak liste dışı mi oluyoruz
Uyursan ölürsünUyursak liste dışı mi oluyoruz
Sen uyursan herkes liste dışı kalırUyursak liste dışı mi oluyoruz
Kendimi feda ediyorum o zaman kalıyorum arkadaşlar herşey sizin içinSen uyursan herkes liste dışı kalır
Uyumıycaksın
Güle güle harca reıs showunu begendım 😀Sağolsun kardeşim benim yaa görüyor beni
@Blackpearl1903 2.00 a kadar hesabıma gelmezse engeli basıyorum 😁Bekliyorum totoş yarısını gönder bana
Bol şanslarDostlar gelirse tamamını ıkılı NBA atıp güzel miktar kazanmak öncelikle sonra güzel miktar paylaştırmak umarım bu gelir NBa maçını görürüz Ekli dosyayı görüntüle 765569
NBA Kaldık
Bizde yalan olmaz aga benimse benim değilse değildir 🤣🤣🤣 7k vodafone faturası var ondan yaniGüle güle harca reıs showunu begendım 😀
Tamam anladımBizde yalan olmaz aga benimse benim değilse değildir 🤣🤣🤣 7k vodafone faturası var ondan yani