http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı ThomasMusk / Gelirse 628K Tek Maç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
500000
Kupon Oranı
9.90

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,306
41,210
113
Ulan bi gıdık vereceğimiz tuttu sabahtandır kimse alamadı şu gıdığı son çare sen kaldın @ThomasMusk 🤣
Dost sana naçizane bir tavsiye vaziyet bu adamı kimse tanımıyor kimseye para vermez vermeyecekte boşuna bekleyin daha önce sayısız kez etkinlik açıp yine böyle büyük rakalnalr kaldirip kimseye ulaşmadı şahidim çok sağlıklı bir arkadaş değil ümit bağlamayın

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,520
12,268
113
Nasip değilse ne gelir elden nasipse gelir yemenden dostlar 🙏🏻 sabr...

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,115
6,375
113

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,299
3,069
113
Dostlar halen yansımadı kazanç

amacım yüksek dağıtım yapmaktı zaten ufak orana basar kasa katlatmak istedim ufak para kimsenin işini görmezdi
Emeğine sağlık düşüncen için teşekkürler en azındsn denedin kısmetimiz yokmuş dost

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,101
5,476
113

amacım yüksek dağıtım yapmaktı zaten ufak orana basar kasa katlatmak istedim ufak para kimsenin işini görmezdi
Yav reis zaten 10 15 kişiyiz 500 liradan versen herkez Allah razı olsun der zaten yani senin kararın

Boboji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,114
3,348
113
Kanka vermek isteyen verirdi çoktan bedava bizi uğraştırıyor zaten toplasan 10 15 kişiyiz 500 liradan verse zaten bastığı para yapıyor vermek isteyen verirdi başka bişey demiyorum
adam 500 değil belki 5 k verecek ondan yapıyor 😀😀😀😀😀😀😀😀

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,436
3,534
113

Kral sen önce bi kendini düşün kuponlar gelsin dagıtım işi kolay acele ettin son kıponda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...