- 2,942
- 2,013
- 113
20 kişi dağıtım yapılacaksa 20 tane kayıp kupon demektir.
😁
😁
Dost sana naçizane bir tavsiye vaziyet bu adamı kimse tanımıyor kimseye para vermez vermeyecekte boşuna bekleyin daha önce sayısız kez etkinlik açıp yine böyle büyük rakalnalr kaldirip kimseye ulaşmadı şahidim çok sağlıklı bir arkadaş değil ümit bağlamayınUlan bi gıdık vereceğimiz tuttu sabahtandır kimse alamadı şu gıdığı son çare sen kaldın @ThomasMusk 🤣
Musk paraları aldı tatile kaçtıUlan bi gıdık vereceğimiz tuttu sabahtandır kimse alamadı şu gıdığı son çare sen kaldın @ThomasMusk 🤣
Kuzen maaş yatmadimi daha@ThomasMusk gerekeni yapacaktır dostumuz bizim🙏
Gıdıklamak için Dm gel demem lazım diyecek kadar 💵 bundanım yok🤣🤣Metoyu gıdıkla rahatla
Yok knk pazartesi veya salı bekliyorum şuanKuzen maaş yatmadimi daha
direk dagıtım yapsa daha iyi zaten aynı olay20 kişi dağıtım yapılacaksa 20 tane kayıp kupon demektir.
😁
25 inde de benimki .kYok knk pazartesi veya salı bekliyorum şuan
Kanka vermek isteyen verirdi çoktan bedava bizi uğraştırıyor zaten toplasan 10 15 kişiyiz 500 liradan verse zaten bastığı para yapıyor vermek isteyen verirdi başka bişey demiyorumdirek dagıtım yapsa daha iyi zaten aynı olay
Kesene bereket dost saolasin 🙏🙏Dostlar halen yansımadı kazanç
amacım yüksek dağıtım yapmaktı zaten ufak orana basar kasa katlatmak istedim ufak para kimsenin işini görmezdi
Emeğine sağlık düşüncen için teşekkürler en azındsn denedin kısmetimiz yokmuş dostDostlar halen yansımadı kazanç
amacım yüksek dağıtım yapmaktı zaten ufak orana basar kasa katlatmak istedim ufak para kimsenin işini görmezdi
Yav reis zaten 10 15 kişiyiz 500 liradan versen herkez Allah razı olsun der zaten yani senin kararınDostlar halen yansımadı kazanç
adam 500 değil belki 5 k verecek ondan yapıyor 😀😀😀😀😀😀😀😀Kanka vermek isteyen verirdi çoktan bedava bizi uğraştırıyor zaten toplasan 10 15 kişiyiz 500 liradan verse zaten bastığı para yapıyor vermek isteyen verirdi başka bişey demiyorum
Tek mac secıp yıne denersın daha erkenDostlar halen yansımadı kazanç
BekliyoruZDostlar halen yansımadı kazanç
Ağa sen gönlün ne istiyorsa onu yapDostlar halen yansımadı kazanç
Hani sen para istemiyordun ???BekliyoruZ
Kral sen önce bi kendini düşün kuponlar gelsin dagıtım işi kolay acele ettin son kıpondaDostlar halen yansımadı kazanç