- 5,299
- 3,069
- 113
Erkenden olsada adamda rahatlasa umarım bu maçtada bir pislik olmaz
Bide sen bana ver kanka bi gün kazanıpta biri bana ulaşmadı kanka iban at diye sözüm sana değil ne zaman kazanç paylaşsam hep birileri dm atamıyorum sana diyolar yok rol istiyorum kanka diyolar ama birin den bigun bişey görmedim sözüm sana değil bak tekra diyırumm verdiklerim de aynı şekilde yaniBana bı rol yaptırmadin ayıp
O konuda haklısınBide sen bana ver kanka bi gün kazanıpta biri bana ulaşmadı kanka iban at diye sözüm sana değil ne zaman kazanç paylaşsam hep birileri dm atamıyorum sana diyolar yok rol istiyorum kanka diyolar ama birin den bigun bişey görmedim sözüm sana değil bak tekra diyırumm verdiklerim de aynı şekilde yani
Ev favori atması lazımMaç 0-1 bitmez şansın bastırır ya atar ya yer
Valla dost doğruya doğru sonuçta roll takip eden insan bir beklenti ile ediyor bunu kimse inkar edemez edenler de aynı şeyi kendisi yapıyor zatenValla belki inanmazsın İnternet kısıtlı olduğu halde dün ts maçını bugün lazio maçını ful izledim. Adam kazansa zaten bizde ekmek düşecekti. Ekmek yiyeceğimiz yere ihanet etmeyiz zaten. Edenler dalgasına baksin
Dost bazı insanlar var cidden nefret ettiriyor kendisinden sadece istiyolarBide sen bana ver kanka bi gün kazanıpta biri bana ulaşmadı kanka iban at diye sözüm sana değil ne zaman kazanç paylaşsam hep birileri dm atamıyorum sana diyolar yok rol istiyorum kanka diyolar ama birin den bigun bişey görmedim sözüm sana değil bak tekra diyırumm verdiklerim de aynı şekilde yani
Sen 7/24 forumda misin😀Vurduğunuz gol olsun haydii
Çorumluyum ama Samsuna güveniyom pampa@ThomasMusk samsunluyum knk samsuna güveniyorum 🙏
Bana kalsa bu maçta 2 gol bile rahat çıkar kral,,Maç 0-1 bitmez şansın bastırır ya atar ya yer
Aslan dostttttttÇorumluyum ama Samsuna güveniyom pampa