http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı ThomasMusk / Gelirse 628K Tek Maç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
500000
Kupon Oranı
9.90

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,101
5,476
113
Bana bı rol yaptırmadin ayıp
Bide sen bana ver kanka bi gün kazanıpta biri bana ulaşmadı kanka iban at diye sözüm sana değil ne zaman kazanç paylaşsam hep birileri dm atamıyorum sana diyolar yok rol istiyorum kanka diyolar ama birin den bigun bişey görmedim sözüm sana değil bak tekra diyırumm verdiklerim de aynı şekilde yani

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
59,993
11,456
113
Bide sen bana ver kanka bi gün kazanıpta biri bana ulaşmadı kanka iban at diye sözüm sana değil ne zaman kazanç paylaşsam hep birileri dm atamıyorum sana diyolar yok rol istiyorum kanka diyolar ama birin den bigun bişey görmedim sözüm sana değil bak tekra diyırumm verdiklerim de aynı şekilde yani
O konuda haklısın

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,112
6,375
113
Vurduğunuz gol olsun haydii

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,112
6,375
113
@ThomasMusk samsunluyum knk samsuna güveniyorum 🙏

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,275
4,505
113
Valla belki inanmazsın İnternet kısıtlı olduğu halde dün ts maçını bugün lazio maçını ful izledim. Adam kazansa zaten bizde ekmek düşecekti. Ekmek yiyeceğimiz yere ihanet etmeyiz zaten. Edenler dalgasına baksin
Valla dost doğruya doğru sonuçta roll takip eden insan bir beklenti ile ediyor bunu kimse inkar edemez edenler de aynı şeyi kendisi yapıyor zaten

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,299
3,069
113
Dost bazı insanlar var cidden nefret ettiriyor kendisinden sadece istiyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...