- 5,299
- 3,069
- 113
Muhabbetin olduğu kişilere ver daha iyiBana 400k 500k yetiyo 50k dağıtırım burda 100kişiye 500 veya 50 kişiye 1.000 TL bırakcam gitcem burdan da
Muhabbetin olduğu kişilere ver daha iyiBana 400k 500k yetiyo 50k dağıtırım burda 100kişiye 500 veya 50 kişiye 1.000 TL bırakcam gitcem burdan da
Sabah kötü yattık knkkyaDalga geçen herkes de gelmiş şimdi sabah alaya alıyorlardı adamı şimdi tek gole kalmış ya bi akıllı onlar tabi
Bana bı rol yaptırmadin ayıpBana 400k 500k yetiyo 50k dağıtırım burda 100kişiye 500 veya 50 kişiye 1.000 TL bırakcam gitcem burdan da
Laf banaysa ben dalga geçmedim aksine dalga geçenler zaten banlandı. 3 kupondur adamın rolünü takip ediyoruzDalga geçen herkes de gelmiş şimdi sabah alaya alıyorlardı adamı şimdi tek gole kalmış ya bi akıllı onlar tabi
Bu maçta 2 gol daha rahat çıkar penaltı kırmızı da olur Türkiye lig atamıyorlarsa penaltı verir oda olmazsa kırmızı verir hakem atar en son bizim ligten herşey beklicen ama geldi bu yanisamsun atması lazım dep kapanırsa böyle biter
adam haklı beylerLaf banaysa ben dalga geçmedim aksine dalga geçenler zaten banlandı. 3 kupondur adamın rolünü takip ediyoruz
Valla seni dünde görmüştüm yaptıgı kuponların hepsinde sende vardın kötü paralar kaçtıLaf banaysa ben dalga geçmedim aksine dalga geçenler zaten banlandı. 3 kupondur adamın rolünü takip ediyoruz
Yok la sana niye diyim sana anlatıyorum 😅Laf banaysa ben dalga geçmedim aksine dalga geçenler zaten banlandı. 3 kupondur adamın rolünü takip ediyoruz
asıl bizden korkucan bunların sagı solu belli olmuyor o yüzden samsunBu maçta 2 gol daha rahat çıkar penaltı kırmızı da olur Türkiye lig atamıyorlarsa penaltı verir oda olmazsa kırmızı verir hakem atar en son bizim ligten herşey beklicen ama geldi bu yani
Sorma valla dost sans gülmedi bu kez yakın bakalımSabah kötü yattık knkkya
Basladı
Başladı knkSorma valla dost sans gülmedi bu kez yakın bakalım
Valla belki inanmazsın İnternet kısıtlı olduğu halde dün ts maçını bugün lazio maçını ful izledim. Adam kazansa zaten bizde ekmek düşecekti. Ekmek yiyeceğimiz yere ihanet etmeyiz zaten. Edenler dalgasına baksinYok la sana niye diyim sana anlatıyorum 😅