- 4,493
- 4,484
- 113
Amedim de yenildi valla yazık oldu. 😮💨
Yok knk iyileştimKanka sen sakatlanmadın mı ne işin var burda 🤣🤣🤣
Bol bol şanslar dost
Valla maşşallah her para konusunda var iş olarak yapıyor sanırım takip olaylarınıKanka sen sakatlanmadın mı ne işin var burda 🤣🤣🤣
Yarın oyna sesin yapamıyoruz 😂Yok knk iyileştim
Samsunum atar ben samsunluyum güveniyorum takimima🙏😇@ThomasMusk düzeneği hazırlıyorum yavastan😀
İyi başladığı maçı kaybettiAmedim de yenildi valla yazık oldu. 😮💨
Bi parayı vurdu yanlış bi dağıtım yaptı o günden beri yüzü gülmüyor ben şurda 5k vursam da 1k dağıtıyorum ama ahım var sağlam vurucam koydum kafaya burda güzel bi dağıtım yapıp gidicem bak gör 😂Valla maşşallah her para konusunda var iş olarak yapıyor sanırım takip olaylarını
Valla benim ahtım var 1 milyon vurursam bırakıyorum kumarı flanBi parayı vurdu yanlış bi dağıtım yaptı o günden beri yüzü gülmüyor ben şurda 5k vursam da 1k dağıtıyorum ama ahım var sağlam vurucam koydum kafaya burda güzel bi dağıtım yapıp gidicem bak gör 😂
Kanka gözlerin git baktır Samsun toplam gol demiyo toplam goller diyo yeni mi başladın 1 gole tatile gidiyoruz 😂🤣🤣samsun atması lazım beyler golü
Hayir genel toplam dostsamsun atması lazım beyler golü
Bolşanss
Dalga geçen herkes de gelmiş şimdi sabah alaya alıyorlardı adamı şimdi tek gole kalmış ya bi akıllı onlar tabiOran 1.26 buradanda kaybederse 3. Kuponda yazık olacak valla
Bana 400k 500k yetiyo 50k dağıtırım burda 100kişiye 500 veya 50 kişiye 1.000 TL bırakcam gitcem burdan daValla benim ahtım var 1 milyon vurursam bırakıyorum kumarı flan
samsun atması lazım dep kapanırsa böyle biterKanka gözlerin git baktır Samsun toplam gol demiyo toplam goller diyo yeni mi başladın 1 gole tatile gidiyoruz 😂🤣🤣