- 32,520
- 12,268
- 113
Bu maça ilk baktığımda 2/1 gördüm umarım gelir dostum gönlünce olsun 🙏🏻☘☘☘
Bu maça ilk baktığımda 2/1 gördüm umarım gelir dostum gönlünce olsun 🙏🏻☘☘☘
Demi dosttt
AynenDemi dosttt
Geldi la zatenBu maça ilk baktığımda 2/1 gördüm umarım gelir dostum gönlünce olsun 🙏🏻☘☘☘
Adam cevap vermez birazdan kavga olur konu kapanır merak etmeBizde rahatiz
Yaa bırak kral,,zaten herzaman bir konuda ne zaman güzel bişeyler olsaa,,illaki baltalamak için çıkar birileri çatlak sesleri,, uyma boşverrBizde rahatiz
Hiç kavga olmaz kardeşim. Kavga olacak hiç bir ortam yokAdam cevap vermez birazdan kavga olur konu kapanır merak etme
Olabilir@ThomasMusk birazdan gelir 10 kişiye 100 TL ödülü vurur masaya
Tebrikler gelmiş bile
Yuhhh 🥺🥺🥺🥺neye üzüldüm biliyor musunn ahh beeee anlatırım ama dosta sevindim kaç günlerdir tek golden gitmesi üzücü oluyordu Harika olmuştur onun için 🙏🏻Geldi la zaten
Bu adam 1 gecede 3 babayı devirmiş adam öyle kolay indiremezsin😂Adam cevap vermez birazdan kavga olur konu kapanır merak etme
Gönlünden geçen oysa neden olmasın ki,,mecburiyet yokk,,gönül işi dostt@ThomasMusk birazdan gelir 10 kişiye 100 TL ödülü vurur masaya
Sabahta biri böyle çıktı. Artık sensin diyorum😀Yaa bırak kral,,zaten herzaman bir konuda ne zaman güzel bişeyler olsaa,,illaki baltalamak için çıkar birileri çatlak sesleri,, uyma boşverr
Hakli, adam sirf aglamasi duyulsun diye belediye anonsundan verdiler az once.@ThomasMusk en bastan berı burdaydım beraber uzulduk beraber sevındık
Adamsın paşamsınn)))Sabahta biri böyle çıktı. Artık sensin diyorum😀
Bu sefer topallatmışsınBari bu sefer dost
Vala bu sefer bu sefer diye diye seferogulları olduk
Şeytanı Topal'la artık yeter 🤣