Evet evet farkındayım kral zaten o yüzden özellikle senin için söyledim kralDün ve sabah dedim zaten. Dağıtım olursa Liste hazır
Evet evet farkındayım kral zaten o yüzden özellikle senin için söyledim kralDün ve sabah dedim zaten. Dağıtım olursa Liste hazır
geçen de dedi ya adam site sağlam diyeÖdemezse zaten oynamazdı o siteden ödeme almışki oynuyor
İnsÖder öder kanka 150 200k verdi zaten hak etti bunu site üyesini kaybetmez aktif sağlam oynadığı yer demekki
Yani adam yüksek oynuyor zaten bj rulette oynuyormuş illaki yüksek çekimleri vardır yoksa niye oynasıngeçen de dedi ya adam site sağlam diye
Yaa zaten adamın en ufak kuponu 50k-100kÖdemezse zaten oynamazdı o siteden ödeme almışki oynuyor
aynen kardo geçen yine konusu oldu dedi sağlam diyeYani adam yüksek oynuyor zaten bj rulette oynuyormuş illaki yüksek çekimleri vardır yoksa niye oynasın
Meto damardan giriyor@ThomasMusk en bastan berı burdaydım beraber uzulduk beraber sevındık
Sen rahat olAdam dağıtım yapacam bile dememiş liste hazır diyorsunuz neye göre kime göre hazır
Elbette,mecburiyette yok zaten,,gönül işi bu işleri dost,,olurda şayet yaparsa diye diyoruzzAdam dağıtım yapacam bile dememiş liste hazır diyorsunuz neye göre kime göre hazır
Aynen,,,Sen rahat ol
Fkdkdldk 😂🤣🤣🤣 az daha konuşsa istiklal marşını geçecek@ThomasMusk en bastan berı burdaydım beraber uzulduk beraber sevındık
Ben rahatım zaten alamayacağım için siz rahat olmaya çalışın bence 🤣Sen rahat ol
Bizde rahatizBen rahatım zaten alamayacağım için siz rahat olmaya çalışın bence 🤣
DemiBizde rahatiz