Tamm la ne desteği ben sana destek olmuyorsmusun dedim sadece 100 tane adam konuda msj atti dönüpte bir kişiye bile tepkime bile vermedin istersen forumda herkese destek ver benim umrumda değilKardes sana kalmış desteklemek veya destek vermemek ben gereken desteği özelden veriyorum zaten merak etme
Bol şansBekliyoruz
Kardeşim insanlik hali dün ben o konuyu açtım sonra tekrar foruma giremedim işlerim vardı bugünde döndüm yoksa nerden baksan 5 saat aktifim burdaTamm la ne desteği ben sana destek olmuyorsmusun dedim sadece 100 tane adam konuda msj atti dönüpte bir kişiye bile tepkime bile vermedin istersen forumda herkese destek ver benim umrumda değil
Ben ondan önceki gün senin kuponu hemen hemen ben takip etmiştim zaten ve kuponun geldi tebrik edip çıktım yani sende o gün karşılık li konuşuyorduk sıkıntı yoktu ama diğer günü kimseye tepkime bile vermedin neden diye düşündüm sadece kazancın daim olsun güle güle harca iyi gecelerKardeşim insanlik hali dün ben o konuyu açtım sonra tekrar foruma giremedim işlerim vardı bugünde döndüm yoksa nerden baksan 5 saat aktifim burda
Bol şansBekliyoruz
TebriklerBekliyoruz
Iyi para tbeklerBekliyoruz