Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Theodere | Son Dakikalar

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
1.50

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,556
113
Kardes sana kalmış desteklemek veya destek vermemek ben gereken desteği özelden veriyorum zaten merak etme
Tamm la ne desteği ben sana destek olmuyorsmusun dedim sadece 100 tane adam konuda msj atti dönüpte bir kişiye bile tepkime bile vermedin istersen forumda herkese destek ver benim umrumda değil

Theodere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
296
363
63
Tamm la ne desteği ben sana destek olmuyorsmusun dedim sadece 100 tane adam konuda msj atti dönüpte bir kişiye bile tepkime bile vermedin istersen forumda herkese destek ver benim umrumda değil
Kardeşim insanlik hali dün ben o konuyu açtım sonra tekrar foruma giremedim işlerim vardı bugünde döndüm yoksa nerden baksan 5 saat aktifim burda

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,063
21,556
113
Kardeşim insanlik hali dün ben o konuyu açtım sonra tekrar foruma giremedim işlerim vardı bugünde döndüm yoksa nerden baksan 5 saat aktifim burda
Ben ondan önceki gün senin kuponu hemen hemen ben takip etmiştim zaten ve kuponun geldi tebrik edip çıktım yani sende o gün karşılık li konuşuyorduk sıkıntı yoktu ama diğer günü kimseye tepkime bile vermedin neden diye düşündüm sadece kazancın daim olsun güle güle harca iyi geceler

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,943
8,238
113
Savasmayin sevişin quzum 😂😂 kardo kazandın Tebrikler 😂🧿🧿🧿

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,989
12,144
113
@Theodere brocan tebrik ederim şansın daim olsun 15 oran temiz 🧼 umarım bir kaç yarana merhem olmuştur darısı başımıza