- 1,991
- 790
- 113
Başkan İzmir'den misinYaw betcolari bana mı anlatıyon jaiqi
Başkan İzmir'den misinYaw betcolari bana mı anlatıyon jaiqi
dostum bildiğim kadarını söylüyorum ben hiç bir şekilde bonus almam çevrim olayları yüzünden ..Yaw betcolari bana mı anlatıyon jaiqi
Öder dostumİlk çekim olucak payco numarası istedi mail olarak ama öder sponsor site sıkıntı yok
Iyi erkenden donus yapmalari iyi olmus en gec 1 saate gelirİlk çekim olucak payco numarası istedi mail olarak ama öder sponsor site sıkıntı yok
En iyisi kafa rahat en azindanBende hayatta bonus almam ana para uğraşamam cevrimle
Canin saolsun dostSakın kalalım dostlar mail onaylansın tekrar çekim vericem bekleticem sizi kusura bakmayın
onu her site yapıyor neredeyse ekran görüntüsü olarak mail at çekim ver hemen gönderirlerİlk çekim olucak payco numarası istedi mail olarak ama öder sponsor site sıkıntı yok
Öder havale çekersen direk öder knk maille ugrasmazsinİlk çekim olucak payco numarası istedi mail olarak ama öder sponsor site sıkıntı yok
Betcolar ortalama 10-20 dk arası sürer çekimSakın kalalım dostlar mail onaylansın tekrar çekim vericem bekleticem sizi kusura bakmayın
Estağfurullah dostum sen sağ salim paranı al önceSakın kalalım dostlar mail onaylansın tekrar çekim vericem bekleticem sizi kusura bakmayın
kesinlikle bonus olayını yıllardır kullanmam birkere problem yaşamadımBende hayatta bonus almam ana para uğraşamam cevrimle
hemen gönderirler bro tebrikler tekrardan 👍Mail onaylandı şimdi talep oluşturun dediler
45 geçe hesaptaMail onaylandı şimdi talep oluşturun dediler
Max 15 dk oabylaniyorSakın kalalım dostlar mail onaylansın tekrar çekim vericem bekleticem sizi kusura bakmayın
Sadece kayıp bonusukesinlikle bonus olayını yıllardır kullanmam birkere problem yaşamadım