- 15,209
- 11,580
- 113
Müşteri Kısıtlandı.
Hayat buradan ibaret değil ki. Belki işi vardır belki uyuya kalmıştırÇekim geldi mi ne adam borçlarini odedi bile
Kotu bisey demedim ki zatenHayat buradan ibaret değil ki. Belki işi vardır belki uyuya kalmıştır
Biliyorum knk genel olarak yazdimKotu bisey demedim ki zaten
40 bin tl'lik bonanza1000 de ..Hayat buradan ibaret değil ki. Belki işi vardır belki uyuya kalmıştır
Guncel borc durumu 8000 tlKumarcı adam borç ödemez sicili bozuk takılır mis gibi
Çok tanıdığım kumarci var inan kazanıp yarisini millete dağıtan. Kimi kumarci var milyon kazanıp gösteriş yapan. Bu adam dagitmayacak olsa 5 kişi diyip sonra 8 kişi olsun demezdiKumarcı adam borç içinde ise üç beş kazanip borçlarını ödemek isterse uyuma ihtimâli yok dağitim yapmaz o ayrı
-135k dayım kanka nefes alamıyorumGuncel borc durumu 8000 tl
Guncel cepde ki para durumh 190 tl
La valla kafayi yerdim oyle bi borcum olsa allahdan o kadar oynicak butcemiz yok fakirin kumari daha eglenceli-135k dayım kanka nefes alamıyorum
1 milyon kapattım kalan -10 bin kapanmıyor..-135k dayım kanka nefes alamıyorum
Oğlan kesin şeytana uydu kasayı bitirdi aiqiiqŞeytan dürtecek şu parayı 30 40k yap diye sakın tuzağa düşme kaç defa sıfırladım böyle alıp
seni çok iyi anlıyorum ..-135k dayım kanka nefes alamıyorum
Kolay kolay bitcek bi kasada degil yavOğlan kesin şeytana uydu kasayı bitirdi aiqiiq
20k mi sansin yoksa 20 dakika maximumKolay kolay bitcek bi kasada degil yav
500 den atmaya kalksan 5 dakikalık canı var o paranınKolay kolay bitcek bi kasada degil yav