- 1,325
- 264
- 83
Düşme ahmedim düşmee
Eline su dökemeyiz erhanım canım benim sabahtan beri beklediğin dm yansın diye dua ediyorum 🤲Maşallah olmadigin alan yok puaha
Eyw dost sevdim seniEline su dökemeyiz erhanım canım benim sabahtan beri beklediğin dm yansın diye dua ediyorum 🤲
Uzdun bb@The Magician
@Hyper28
@baba7378
@vado90
Arkadaşlar kazandığımız fazla birşey değil lütfen kimse yanlış anlamasın sadece tanıdıklara atıyor diye adım çıksın istemiyorum takip edenlere göndereceğim sevdiğim çok insan var konuda ama takip edenlere vereceğim kusuruma bakmayın
@Shellac konu kilit won
Sağol dostum ben de sana karşı boş değilimEyw dost sevdim seni
Bu dört kişi mi seçildi yaniUzdun bb
Bak işte niye bole yapıyon erhanUzdun bb
Kendi cebinden verebilirsin dost 250 rol açarız iste illa ayarını kaçırıyon vallaBak işte niye bole yapıyon erhan
Teşekkürler Brom sagolasın@The Magician
@Hyper28
@baba7378
@vado90
Arkadaşlar kazandığımız fazla birşey değil lütfen kimse yanlış anlamasın sadece tanıdıklara atıyor diye adım çıksın istemiyorum takip edenlere göndereceğim sevdiğim çok insan var konuda ama takip edenlere vereceğim kusuruma bakmayın
@Shellac konu kilit won
Sacma kupona ortak oliyimmiKuruyun la
Kesene bereket usta teşekkürler@The Magician
@Hyper28
@baba7378
@vado90
@Shellac konu kilit won
İyilik akımı güncel.Kendi cebinden verebilirsin dost 250 rol açarız iste illa ayarını kaçırıyon valla
500 basıcsktım zaten wonmuşSacma kupona ortak oliyimmi
reisim kesene bereket cansın@The Magician
@Hyper28
@baba7378
@vado90
@Shellac konu kilit won
Ben etmedim mi@The Magician
@Hyper28
@baba7378
@vado90
@Shellac konu kilit won
Kanka zaten full zarardayım maxwin vurmadım ki burda @Blackpearl1903 dosta da sözüm var onu bile gerçekleştiremiyorum kasa az yoksa sana niye vermeyeyim 2 kişi dedim 4 yaptım seninle 7/24 muhabbetimiz var seni neden kırmak isteyeyimKendi cebinden verebilirsin dost 250 rol açarız iste illa ayarını kaçırıyon valla
Su an elimde kapya biber onu yerken hüngür hüngür ağlıyorum@The Magician
@Hyper28
@baba7378
@vado90
@Shellac konu kilit won