- 2,840
- 774
- 113
reis sonradan gelenler oldu son dakıkalarda gecmıse bı bak kımseye hak gecmesınArkadaşlar nasıl yapalım şimdi baya kişi takip etmiş 800 dağıtıcam 8 kişiye 100 mü yoksa 4 kişiye 200 mü yapalım
reis sonradan gelenler oldu son dakıkalarda gecmıse bı bak kımseye hak gecmesınArkadaşlar nasıl yapalım şimdi baya kişi takip etmiş 800 dağıtıcam 8 kişiye 100 mü yoksa 4 kişiye 200 mü yapalım
Knk sonra tanıdıklarına falan atıyor sadece demesinlerRol açtır dm bekliyorum 250 e fitim bol sanslar
Valla bana sözün vardı gerisi beni ilgilendirmez geçen benim yerime ege ye attın 🤣🤣🤣Arkadaşlar nasıl yapalım şimdi baya kişi takip etmiş 800 dağıtıcam 8 kişiye 100 mü yoksa 4 kişiye 200 mü yapalım
Güldüm kusura bakma sinirdenNe dedim sana başıma geleceği biliyorum bunu nasıl başarıyorlar aqq delirmemek elde değil +4 verdi ve +4 te attılar
8 kişi 100 olacağı varsa oluyo zaten 😅Arkadaşlar nasıl yapalım şimdi baya kişi takip etmiş 800 dağıtıcam 8 kişiye 100 mü yoksa 4 kişiye 200 mü yapalım
Adam işte bak kitabın ortasından konuştu, saygılar reisim 🧿🙏tam güneş tutulmaları Dünya'nın bir yerinde ortalama olarak her 18 ayda bir meydana gelse de, herhangi bir yerde yalnızca 360 ila 410 yılda bir tekrar eder. 😅😅
Rol yapıyoruz gelirse dağıtıyoruz zatenKnk sonra tanıdıklarına falan atıyor sadece demesinler
Uzaaaa 🤣🤣🤣🤣Rol açtır dm bekliyorum 250 e fitim bol sanslar
3 oran daha al canlıdan 10 kişiye 300 yapArkadaşlar nasıl yapalım şimdi baya kişi takip etmiş 800 dağıtıcam 8 kişiye 100 mü yoksa 4 kişiye 200 mü yapalım
200 kişi 4 TLArkadaşlar nasıl yapalım şimdi baya kişi takip etmiş 800 dağıtıcam 8 kişiye 100 mü yoksa 4 kişiye 200 mü yapalım
Çüş mk ya vallaNe dedim sana başıma geleceği biliyorum bunu nasıl başarıyorlar aqq delirmemek elde değil +4 verdi ve +4 te attılar
Etiket attim gec kaldim200 kişi 4 TL
Daha mantıklı200 kişi 4 TL
Aga 8 maç 7si geldi oranlarıda 1.20 falandı bu itlerinGüldüm kusura bakma sinirden
Gecmis olsun dost sağlık olsunAga 8 maç 7si geldi oranlarıda 1.20 falandı bu itlerin
Maşallah olmadigin alan yok puaha@TheMachine kanka buralar bağ idi bahçe idi biz vardık.