Tebrikler @TheMachine
Aynen ne demessinŞansın yanındaymış bugün @TheMachine
Geldimi kardesimAynen ne demessin
Valla hocam biz komple bittik sen en azından ucundan kurtardınAynen ne demessin
TebriklerGelirse iki dosta para veririm
Rol açtır dm bekliyorum 250 e fitim bol sanslarArkadaşlar nasıl yapalım şimdi baya kişi takip etmiş 800 dağıtıcam 8 kişiye 100 mü yoksa 4 kişiye 200 mü yapalım
8 kişiye 100 yap bro be herkes geceden nasibini alsınArkadaşlar nasıl yapalım şimdi baya kişi takip etmiş 800 dağıtıcam 8 kişiye 100 mü yoksa 4 kişiye 200 mü yapalım
Kanka sen konudan seç istersen kaç kişi olacağını kendin uygun görArkadaşlar nasıl yapalım şimdi baya kişi takip etmiş 800 dağıtıcam 8 kişiye 100 mü yoksa 4 kişiye 200 mü yapalım
Ne dedim sana başıma geleceği biliyorum bunu nasıl başarıyorlar aqq delirmemek elde değil +4 verdi ve +4 te attılaral strasbourg maçı 10 dk da 2-1 yaptı maç 2-1 bitecek ve 2.5 alt oynamıştım gel de bunlara skme şimdi
tam güneş tutulmaları Dünya'nın bir yerinde ortalama olarak her 18 ayda bir meydana gelse de, herhangi bir yerde yalnızca 360 ila 410 yılda bir tekrar eder. 😅😅@TheMachine tebrikler dost, bugün futbol ve kumar şansı senden yanaydı, her zaman olan bir şey değil bu, yüzyılda bir görülen güneş tutulması ile eşdeğerdir, kıymetini bil.
Herkesin bir şansı olsunArkadaşlar nasıl yapalım şimdi baya kişi takip etmiş 800 dağıtıcam 8 kişiye 100 mü yoksa 4 kişiye 200 mü yapalım