- 11,073
- 4,442
- 113
abicim dk 40 da maç 0-0 dı 3.5 alt oynadık ve dk 70 e kadar maç 0-0 gitti dk 70 ten sonra maç 3-3 bitti mesajı okudun dimi sen normal mi bu durum senceHindistan’a alt mı oynanır reis biliyorum dediğin ligi.
abicim dk 40 da maç 0-0 dı 3.5 alt oynadık ve dk 70 e kadar maç 0-0 gitti dk 70 ten sonra maç 3-3 bitti mesajı okudun dimi sen normal mi bu durum senceHindistan’a alt mı oynanır reis biliyorum dediğin ligi.
İnşaallah erhanım fldmslsmsSaçmaysa gelir kral
Benim kafadan majör liglere oynamam kolay kolay. Özellikle şampiyonlar ligi. Şikenin en çok döndüğü yerlerAga meksika kolombiya çin her lige yaparım kupon bakma ben buralara fazla kupon atmıyom hepsinde de şike parmağı var yani anlayacağın ama kaybedeceğimizi bile bile oynamaya devam ediyoruz
Ucl premier lig her yerde parmakları var knkBenim kafadan majör liglere oynamam kolay kolay. Özellikle şampiyonlar ligi. Şikenin en çok döndüğü yerler
al strasbourg maçı 10 dk da 2-1 yaptı maç 2-1 bitecek ve 2.5 alt oynamıştım gel de bunlara skme şimdiBenim kafadan majör liglere oynamam kolay kolay. Özellikle şampiyonlar ligi. Şikenin en çok döndüğü yerler