Normal dediğin ligde. Benim en banko liglerimden biri o Hindistan’ın alt ligiabicim dk 40 da maç 0-0 dı 3.5 alt oynadık ve dk 70 e kadar maç 0-0 gitti dk 70 ten sonra maç 3-3 bitti mesajı okudun dimi sen normal mi bu durum sence
Normal dediğin ligde. Benim en banko liglerimden biri o Hindistan’ın alt ligiabicim dk 40 da maç 0-0 dı 3.5 alt oynadık ve dk 70 e kadar maç 0-0 gitti dk 70 ten sonra maç 3-3 bitti mesajı okudun dimi sen normal mi bu durum sence
Ben nasıl yatıyorum bilsen daha bugün 4.5 alt dedim oranı 1.24e düştü devre arası beyaz rusya 2.yarı 52 53 ev 2 tane attı 2.2 oldu 87ye kadar gel orda gol at. Dün aynı şekil 45dk gol atmıyorlar 90+da gol atıyorlarbak yattığım maçlar birde 3-0 4-0 5-0 olan maçlar hayır 1 gol daha atsa ne atmasa ne am.k yani gereksiz yere bizi yatıyorlar sana örnek vereyim 0-0 bir maç dk 40 hindistanın sikkim sonik ligleri sanırım 3.5 alt girdim maç dk 70 den sonra goller oldu sadece 3-3 bitti ve dk 70 e kadar 0-0 dı maç
Gelirse kırmızı şekilde dm bekliyorum dostumİnşaallah erhanım fldmslsms
Evet biliyom oynamam kolay kolay majörlere bendeUcl premier lig her yerde parmakları var knk
Sen yatmışsın bende 3.5 alt yatırsınlar diye bekliyorum 🤣🤣🤣al strasbourg maçı 10 dk da 2-1 yaptı maç 2-1 bitecek ve 2.5 alt oynamıştım gel de bunlara skme şimdi
Serefszler gerçekten yaatlanta 8 dk verdi saka mı bu ya