- 10,818
- 4,973
- 113
Sen dm aç da iban sallayalimKanka havale ile çekip yatırıım ben önceki çekimler 5 dk da gelirdi bu biraz bekletti onaylandı yazıyor ama para yok
Sen dm aç da iban sallayalimKanka havale ile çekip yatırıım ben önceki çekimler 5 dk da gelirdi bu biraz bekletti onaylandı yazıyor ama para yok
Güvenliğiniz için en sağlam hesaplardan gönderim için biraz bekleteceğizKanka havale ile çekip yatırıım ben önceki çekimler 5 dk da gelirdi bu biraz bekletti onaylandı yazıyor ama para yok
At bana reis benden işlem.ucreti kesmiyor maaş hesabiYolladı gavatlar şimdi birine ben atayım 600 atsın üç kişiye
Yine beni unuttunYolladı gavatlar şimdi birine ben atayım 600 atsın üç kişiye
Çek bu kasayı güzel para kafan rahat etsin çekim gelirse bilgi verirmişim merak tim dostSağol dostum kadın davet ettı bugün 300 tl verdı kayıp ettım diye jestıne jest yapıp 3 bin yatırdım normalde 1 xbet dinamobet holigan rotabet ganobet betandyou youwin buralardan oynuyorum
At dost banaaaa 🥰Yolladı gavatlar şimdi birine ben atayım 600 atsın üç kişiye
Sana ben atcamYine beni unuttun![]()
Sen at direkt kanka benceYolladı gavatlar şimdi birine ben atayım 600 atsın üç kişiye
Tamam reis dm atılmıyor sanaSana ben atcam
Kanka @Kesknly sağlamdırSen at direkt kanka bence
Daha gelmedi gelsin 150 atım belli ki canın sıkılıyo oynarsınÇek bu kasayı güzel para kafan rahat etsin çekim gelirse bilgi verirmişim merak tim dost
Ya adamsın be istemek için demedim ama sağolasın yok demem 😂Daha gelmedi gelsin 150 atım belli ki canın sıkılıyo oynarsın
Dm attım dostKanka @Kesknly sağlamdır
150 yi kaptık sende bi 300 ü bize at yarın geçen ki gibi bi oran yshmini yapayım
Daha çok atmak isterdim dün geceki zararı kurtardımYa adamsın be istemek için demedim ama sağolasın yok demem 😂
Bende ilk tebrik edenlerdenim ufakta bana atarmısın şans bonusuDaha gelmedi gelsin 150 atım belli ki canın sıkılıyo oynarsın