- 2,513
- 1,268
- 113
baktım kart çıkmamış hocam dahada çıkmaz dedim bastımO nasıl oldu be dkdlslsldlla
baktım kart çıkmamış hocam dahada çıkmaz dedim bastımO nasıl oldu be dkdlslsldlla
bendim lan en başından beri sana hep inandım inanmayanlarla mücadele ettim askfajfas@Kesknly o mesajı bulsana aga ya özelden 250 alacağm yazan biri vardı
Burda dostMerentiel hattrick yapsa 250 alacaz da iptal olsun senin kupon gelsin
Bu da senin mesajın @TheMachineGelsin sana 250 ni vercem sıkma rahat ol 😁
Tamam reis kesene bereket 👍😅@askorpinoz 3. Bu ama 200 atacam kanka kusura bakma 😁
Zaten hatrick yapamadı 😂😂@askorpinoz 3. Bu ama 200 atacam kanka kusura bakma 😁
Kanka valla çok kazanamadık ya küsüratı verecem bu üç kişiye işte sana da olmadı 100 atarım@TheMachine beni unuttun reis![]()
Sağol dostum kadın davet ettı bugün 300 tl verdı kayıp ettım diye jestıne jest yapıp 3 bin yatırdım normalde 1 xbet dinamobet holigan rotabet ganobet betandyou youwin buralardan oynuyorumBu miktarları bu sitede oynama git holi de değerlendir üzülme diye diyorum
Yeni gördüm. Güzel seçimler iyi şans. Tebrik ederimHadi gelsin
Yok reis 50 tl söz verdin. 50 yeter. Piadan kayıp bonusu alacam. Minimum para yatırmam lazım 01:57ye kadar. 50 tl yeterKanka valla çok kazanamadık ya küsüratı verecem bu üç kişiye işte sana da olmadı 100 atarım
Bak reis 50 yeter @TheMachineSanada bi 50 Okey
@1xBet Destek ödeme onaylandı amaa hesabıma gelmedi reis paramı yolla
Kanka havale ile çekip yatırıım ben önceki çekimler 5 dk da gelirdi bu biraz bekletti onaylandı yazıyor ama para yokhangi yöntem. Geçen Paratim ile birini 1 saat bekletti
Gelir reis şimdiKanka havale ile çekip yatırıım ben önceki çekimler 5 dk da gelirdi bu biraz bekletti onaylandı yazıyor ama para yok