Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin The Magician - Tek 25.6K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
25637
Kupon Oranı
2.45

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,120
2,303
113
Abi şu aldı verdi işlerini böyle ulu orta konuşacaksanız para alışverişi yapmayın madem iğrenç bi hareket. Nerden bakarsan ters

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Ulan lale ben senden ne zaman birsey talep ettim de konusuyorsun ama bizler rol açınca zoruna gidiyordu benim burda ozelden ve açıktan dagittigimin paranın haddi hesabi yok ben bu forumda 5 alsam 3 unu dağıtıyorum seni rezil kepaze ederim haddini bil terbiyesizlik etme ben 500 600 k ye yakin para dagitmisimdir senin daha bu forumda 1 kişiye ödül verdiğini görmedim yok lastik alacakmış show yapma adam ol
Olsun Erhan yinede tartismayin hocam gerek yok, bende arka planda cok attim ne lafini yaptim ne de istedim. Bozmayin birbirinizi yinede değmezki.

hmmtdndr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
793
416
63
Burasi karismis bosverin para muhabbetini dostlar gecenin keyfini cikartin

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,618
1,639
113
Sen kimi kepaze edecen lan sinyalci? Anca kendini banlattırırsın. Ben forum aracılığıyla 3 kere dağıtım yaptım, özelden verdiklerimi de senin gibi görmemiş gibi anlatmıyorum.

500-600K dağıtmışmış. Sen o paranın 10 da birine kendini satarsın

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,175
12,535
113
Yakışmıyor sizlere dostlar sakin olun herkesin yaptığı kendine
Herkes yaptığıyla mutlu olsun burada açmayın o konulari

Kurtaran

🐎KEYFEKEDER🐎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,477
2,816
113
1m kazansan nolcak adam olmadıktan sonra

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Sen büyüksün tamam anladik şov yapma paran olmayıncada yalvarma köpek gibi.yszma tekrar.ustune.kalbini kırarım
Nerde yalvardım lan sana karaktersiz herif, yalvardığıma dair kanıt atmazsan en adi şerefsizsin. Ben yalvardıysam en adi evladıyım hadi bakalım. Zavallı seni.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Sen taraf tutacaksan hiç girme bu muhabbetlere, bana bulaşan kendisi, ben durduk yere yazmadım kimseye bir şey.
Ben taraf tutmam beni bilen bilir
Erhana çık konudan yazdım farkındaysan
Taraf tutacak olsam sana bende yüklenirdim
Belliki erhanın sinirleri bozuk
Güzelce birşey yazsan belki yazdığından o utanacaktı ama sen direk hakaret ettin

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,225
3,551
113
çok ayıp ediyorsunuz beyler, bu adam forumdaki en düzgün insanlardan birisi. okul okumuş kafası çalışan birkaç kişiden birisi hatta.
ha azıcık aklı varsa ben neden bu insanlarla aynı torbadayım diye kendisini sorgular kumarı bırakır o ayrı mesele. hayırlı geceler herkese.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...