- 4,623
- 1,639
- 113
nerelerdesin layn napıyon mamiiiiiiiiiiiSanki sihirbaz gibi
nerelerdesin layn napıyon mamiiiiiiiiiiiSanki sihirbaz gibi
250 500az.dilenmedi benden istedik.1sefer cevap dahi vedmdi.puhaaa awhwhwhwhBirileri rol parası alınca senin biraz zoruna gidiyordu ama sen dünyaları kazansan da kimseye faydan yok zorda olunca da konuşma bari puhaa bolsansss
Bol şanslar dostYedek lastik vardı önceki kaybederse diye beklettiğim. Onunla ödedim şimdi tekeli.
Bu gelirse sago ile abdu ya 500 er atarım. Sonra bir kupon daha yaparım, o da gelirse ufak çekiliş yaparım.
Bol şans herkese
Ciddimisin2gün sonra biter parasi beygirci abi 250 at der 1😅😅🤣🤣
İstanbuldayim Knk bi dolasayim dedim ya 😄nerelerdesin layn napıyon mamiiiiiiiiiii
Dost kumarci hep aynı bitene kadar devam2gün sonra biter parasi beygirci abi 250 at der 1😅😅🤣🤣
Bol şans agaYedek lastik vardı önceki kaybederse diye beklettiğim. Onunla ödedim şimdi tekeli.
Bu gelirse sago ile abdu ya 500 er atarım. Sonra bir kupon daha yaparım, o da gelirse ufak çekiliş yaparım.
Bol şans herkese
Bol şanslarYedek lastik vardı önceki kaybederse diye beklettiğim. Onunla ödedim şimdi tekeli.
Bol şans herkese
Ee amaç ne bunu yazmakta, sen 250 lira için orada burada yazmadın mı 2 gün bekleyemedin diye? 300 attım geri 500 atsan olmaz mı dedin? Böyle ifşa mı edelim? Az nezaketiniz olsun böyle şeyler toplum içinde konuşulmaz.2gün sonra biter parasi beygirci abi 250 at der 1😅😅🤣🤣
400 TL'yi 300 k yapıp aynı gün sifirladigni bildiğim icin sasirmiyorum artık sana kankaYedek lastik vardı önceki kaybederse diye beklettiğim. Onunla ödedim şimdi tekeli.
Bol şans herkese
Bol şanslar dost dönmüşsün sahalaraYedek lastik vardı önceki kaybederse diye beklettiğim. Onunla ödedim şimdi tekeli.
Bol şans herkese
forumdakı cogu ınsan oyşe250 500az.dilenmedi benden istedik.1sefer cevap dahi vedmdi.puhaaa awhwhwhwh
Ya arkadaş sen kuponuna baksanaBirinin parası niye zoruma gitsin sinyalci erhan, ben sinyalcilere tutuluyorum çünkü, bunu meslek edinmişsiniz. Bak kime hayrın var diyosun, seni doyurmaya oynamıyorum. Darruşafaka'ya bağış yapıyorum
daskfhaslfasfhlafsafhashfalsfBirinin parası niye zoruma gitsin sinyalci erhan, ben sinyalcilere tutuluyorum çünkü, bunu meslek edinmişsiniz. Bak kime hayrın var diyosun, seni doyurmaya oynamıyorum. Darruşafaka'ya bağış yapıyorum
Allah kabul etsin. SMA lı çocuklarıda unutmaBirinin parası niye zoruma gitsin sinyalci erhan, ben sinyalcilere tutuluyorum çünkü, bunu meslek edinmişsiniz. Bak kime hayrın var diyosun, seni doyurmaya oynamıyorum. Darruşafaka'ya bağış yapıyorum