Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin The Magician - Tek 25.6K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
25637
Kupon Oranı
2.45

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,190
12,540
113
Yedek lastik vardı önceki kaybederse diye beklettiğim. Onunla ödedim şimdi tekeli.

Bu gelirse sago ile abdu ya 500 er atarım. Sonra bir kupon daha yaparım, o da gelirse ufak çekiliş yaparım.

Bol şans herkese
Bol şanslar dost
Bufeyi ödedin kartı ödedin sen burdan iyi bir tatil parası çıkarırsın

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,373
14,762
113
Yedek lastik vardı önceki kaybederse diye beklettiğim. Onunla ödedim şimdi tekeli.

Bu gelirse sago ile abdu ya 500 er atarım. Sonra bir kupon daha yaparım, o da gelirse ufak çekiliş yaparım.

Bol şans herkese
Bol şans aga

ugur138

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,634
1,645
113
Gumar bir tarikat olsa tanrısı Macişidir

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
2gün sonra biter parasi beygirci abi 250 at der 1😅😅🤣🤣
Ee amaç ne bunu yazmakta, sen 250 lira için orada burada yazmadın mı 2 gün bekleyemedin diye? 300 attım geri 500 atsan olmaz mı dedin? Böyle ifşa mı edelim? Az nezaketiniz olsun böyle şeyler toplum içinde konuşulmaz.

Sana abi dediğimi de hatırlamıyorum.

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,373
14,762
113

Bol şans herkese
400 TL'yi 300 k yapıp aynı gün sifirladigni bildiğim icin sasirmiyorum artık sana kanka

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Birinin parası niye zoruma gitsin sinyalci erhan, ben sinyalcilere tutuluyorum çünkü, bunu meslek edinmişsiniz. Bak kime hayrın var diyosun, seni doyurmaya oynamıyorum. Darruşafaka'ya bağış yapıyorum
Ya arkadaş sen kuponuna baksana

altay35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,215
521
113
Birinin parası niye zoruma gitsin sinyalci erhan, ben sinyalcilere tutuluyorum çünkü, bunu meslek edinmişsiniz. Bak kime hayrın var diyosun, seni doyurmaya oynamıyorum. Darruşafaka'ya bağış yapıyorum
daskfhaslfasfhlafsafhashfalsf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...