- 8,532
- 9,261
- 113
Len görmüyo musun ağzı kokan adam bana 250 attı diye dilenci yazmışYa arkadaş sen kuponuna baksana
Len görmüyo musun ağzı kokan adam bana 250 attı diye dilenci yazmışYa arkadaş sen kuponuna baksana
Olsun Erhan yinede tartismayin hocam gerek yok, bende arka planda cok attim ne lafini yaptim ne de istedim. Bozmayin birbirinizi yinede değmezki.Ulan lale ben senden ne zaman birsey talep ettim de konusuyorsun ama bizler rol açınca zoruna gidiyordu benim burda ozelden ve açıktan dagittigimin paranın haddi hesabi yok ben bu forumda 5 alsam 3 unu dağıtıyorum seni rezil kepaze ederim haddini bil terbiyesizlik etme ben 500 600 k ye yakin para dagitmisimdir senin daha bu forumda 1 kişiye ödül verdiğini görmedim yok lastik alacakmış show yapma adam ol
Sen kimi kepaze edecen lan sinyalci? Anca kendini banlattırırsın. Ben forum aracılığıyla 3 kere dağıtım yaptım, özelden verdiklerimi de senin gibi görmemiş gibi anlatmıyorum.
500-600K dağıtmışmış. Sen o paranın 10 da birine kendini satarsın
Sen taraf tutacaksan hiç girme bu muhabbetlere, bana bulaşan kendisi, ben durduk yere yazmadım kimseye bir şey.Sende birader düzgün konuş kendini satarsın ne azıcık adam olun
Erkek adama bu laflar yakışmıo
Nerde yalvardım lan sana karaktersiz herif, yalvardığıma dair kanıt atmazsan en adi şerefsizsin. Ben yalvardıysam en adi evladıyım hadi bakalım. Zavallı seni.Sen büyüksün tamam anladik şov yapma paran olmayıncada yalvarma köpek gibi.yszma tekrar.ustune.kalbini kırarım
Ben taraf tutmam beni bilen bilirSen taraf tutacaksan hiç girme bu muhabbetlere, bana bulaşan kendisi, ben durduk yere yazmadım kimseye bir şey.
İyi oran yakalamissin neden bozdun dost
Momentum değişti diye düşündüm dost. Kaybedersem kenarda param yok.İyi oran yakalamissin neden bozdun dost
Konu Kilit. 🔐