- 6,687
- 5,753
- 113
6-5
Eliyle sayıp bayıde oynasa kıyamaz ama tuşla basıyoruz ya öle rakam gıbı gelıyor bıze şeytan ıcadıBaba ben bu adama büyük saygı duyuyorum ya tarzı o kadar farklı şu kuponları gören bugün son günü sanar yarınlar yokmuşçasına oynuyor Curry
14 yaşında başladım bayiide, 16 yaşında bayiiye borçlanıyodum metinim. Kazanınca 60 yaşındaki kumarbaz dayılar gazoz ısmarlatıyodu kendine. O zamanlar da basıyodum.Eliyle sayıp bayıde oynasa kıyamaz ama tuşla basıyoruz ya öle rakam gıbı gelıyor bıze şeytan ıcadı
Bizim gazoz ilaçlı heral hea hokkabaz14 yaşında başladım bayii de, 16 yaşında bayiiye borçlanıyodum metinim. Kazanınca 60 yaşındaki kumarbaz dayılar gazoz ısmarlatıyodu kendine. O zamanlar da basıyodum.
Bende Klose dünya Kupası'nda gol kralı olur diyerek baslamıstım lanet olaya 16 oranı vardı 2 tl basmıstım kızla bulusmustum kupon geldıgınde14 yaşında başladım bayiide, 16 yaşında bayiiye borçlanıyodum metinim. Kazanınca 60 yaşındaki kumarbaz dayılar gazoz ısmarlatıyodu kendine. O zamanlar da basıyodum.
Fuckersın heBende Klose dünya Kupası'nda gol kralı olur diyerek baslamıstım lanet olaya 16 oranı vardı 2 tl basmıstım kızla bulusmustum kupon geldıgınde![]()
Konu kumar kanka 😀Fuckersın he
Ben kız kısmına takıldım 😅Konu kumar kanka 😀
Halı gıbı sırkeledı- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
Diallo şundan çekti
ElendınBen kız kısmına takıldım 😅