- 6,687
- 5,754
- 113
Basket gelmiş
Sonuç olarak basabiliyorsun var ki basıyorsun yoksa hepimiz geri veriyoruz 🤣🤣babacım ben nereye kazanıyorum. 700K kazansam da 1 saate veriyorum geri. Bak buradaki adamların %99'u ben kaybedeyim yoklar. Sadece bu rakamları basınca bir rating oluyor. 400K bastım konuda bir dolu mesaj, sonra ben kod konusunda 100 TRY arayınca kimse yok ortada. O yüzden artık valla hiç takmıyorum, sevdiğim insanlarla muhabbet ediyorum.
Varki yiyoruz yaniSonuç olarak basabiliyorsun var ki basıyorsun yoksa hepimiz geri veriyoruz 🤣🤣
tamam da varediyoruz da oluyor. Havadan gelmiyor kiSonuç olarak basabiliyorsun var ki basıyorsun yoksa hepimiz geri veriyoruz 🤣🤣
Az çok görüyorum fost seni iyilik alımında aktif kodlarda az görmedim seni insan bir süre sonra 100 tl ye muhtaç kalıyortamam da varediyoruz da oluyor. Havadan gelmiyor ki200-300 TL yi katlaya katlaya getiriyoruz işte. Neyse şu yağmur dursun da çıkıp aç karnımı doyurayım bari. İnsanlar cidden anlamıyor konu kendileri olmayınca, yav ulen 400 K basıyorum ertesi gün şakasız ekmek yiyorum sade
O yüzden varken en azından kendime her zaman bir yemek ısmarlarım, akşama ne olacak belli olmaz çünkü.
Aref bile numaralarini sergilerken şov yapiyoKeşke etmeseydiniz dost, ben uyudum valla.
Haklıtamam da varediyoruz da oluyor. Havadan gelmiyor ki200-300 TL yi katlaya katlaya getiriyoruz işte. Neyse şu yağmur dursun da çıkıp aç karnımı doyurayım bari. İnsanlar cidden anlamıyor konu kendileri olmayınca, yav ulen 400 K basıyorum ertesi gün şakasız ekmek yiyorum sade
O yüzden varken en azından kendime her zaman bir yemek ısmarlarım, akşama ne olacak belli olmaz çünkü.
1 set aslında15-0'dan tekrar sayı alamadan kırdırdı kendini. Bakalım erken daha
İki tiebreak de olur1 set aslında
sayı alamadan kırdırdıŞimdide yine kırdırıyorm