Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı The Magician - İkili 41.2K

Kupon Miktarı
41200
Kupon Oranı
1.87

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
babacım ben nereye kazanıyorum. 700K kazansam da 1 saate veriyorum geri. Bak buradaki adamların %99'u ben kaybedeyim yoklar. Sadece bu rakamları basınca bir rating oluyor. 400K bastım konuda bir dolu mesaj, sonra ben kod konusunda 100 TRY arayınca kimse yok ortada. O yüzden artık valla hiç takmıyorum, sevdiğim insanlarla muhabbet ediyorum.
Sonuç olarak basabiliyorsun var ki basıyorsun yoksa hepimiz geri veriyoruz 🤣🤣

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Sonuç olarak basabiliyorsun var ki basıyorsun yoksa hepimiz geri veriyoruz 🤣🤣
tamam da varediyoruz da oluyor. Havadan gelmiyor ki :D 200-300 TL yi katlaya katlaya getiriyoruz işte. Neyse şu yağmur dursun da çıkıp aç karnımı doyurayım bari. İnsanlar cidden anlamıyor konu kendileri olmayınca, yav ulen 400 K basıyorum ertesi gün şakasız ekmek yiyorum sade :D O yüzden varken en azından kendime her zaman bir yemek ısmarlarım, akşama ne olacak belli olmaz çünkü.

akcakocalı

Chobain
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,687
5,754
113
tamam da varediyoruz da oluyor. Havadan gelmiyor ki :D 200-300 TL yi katlaya katlaya getiriyoruz işte. Neyse şu yağmur dursun da çıkıp aç karnımı doyurayım bari. İnsanlar cidden anlamıyor konu kendileri olmayınca, yav ulen 400 K basıyorum ertesi gün şakasız ekmek yiyorum sade :D O yüzden varken en azından kendime her zaman bir yemek ısmarlarım, akşama ne olacak belli olmaz çünkü.
Az çok görüyorum fost seni iyilik alımında aktif kodlarda az görmedim seni insan bir süre sonra 100 tl ye muhtaç kalıyor

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,251
22,234
113
Haklı

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
15-0'dan tekrar sayı alamadan kırdırdı kendini. Bakalım erken daha