- 455
- 144
- 43
Bol şans broHerkese bol kazançlar... İkinci maçın oranı oynarken düştü şansa.
Bol şans broHerkese bol kazançlar... İkinci maçın oranı oynarken düştü şansa.
İdda böyle bir şey bro bazen binlik olurdun foruma bile girmezsin kod kovalamazsın bazende ters düşer 100 olsada kupon yapsam dersim belalı bir iş inşallah hepimiz bırakırız bu illeti bağımlı olmuşuz. Ben yavaş yavaş eksiliyorum oynamayı tam bırakınca herşeyi değişecek bu işler böyle yürümüyor yatın öbür gün çocuğumuz olsa ortalıkta para aramak hiç hoş değil.Az çok görüyorum fost seni iyilik alımında aktif kodlarda az görmedim seni insan bir süre sonra 100 tl ye muhtaç kalıyor
Harbiden yazık oldu15-40'dı kıramadık. 2. sete bakıcaz gibi
Yine bi milyona mı yürüyon laHerkese bol kazançlar... İkinci maçın oranı oynarken düştü şansa.
valla öyle bir planım niyetim yok da maçlar oyna diyor şimdilik. Aldığımı direkt atmadım, 3-5 sigara alayım, hadi kartın 2 aydır gecikmede olan asgarisi 416 TRY'yi falan ödeyeyim diyeYine bi milyona mı yürüyon la
Çilimlide hayat nasılÇok değişik ya hep kırdırıyorlar
Çok yumuşak elemançok kolay harcıyor. 0-30 du moutet 2 kere 2. servise kaldı alacaksın birini, direkt fileye vurdu. 0-30 dan sayı alamadan 5-3 oldu. 1 set alabilir mi, alabilir. Moutet öyle çok ahım şahım oynamıyor ama diallo'nun 1 vites atması lazım
Merkez patlıyor dostÇilimlide hayat nasıl