- 8,532
- 9,261
- 113
hokey 3 oldu, bu totoş da kırdırır dükkanı kapatalım yavaştan
Geçmiş olsun reishokey 3 oldu, bu totoş da kırdırır dükkanı kapatalım yavaştan
Aynen öyle dükkanı sağlam kapat düğmelerini gözükmesin yolda dosthokey 3 oldu, bu totoş da kırdırır dükkanı kapatalım yavaştan
Hokey kitlenir adam da kırdıramaz çevirirhokey 3 oldu, bu totoş da kırdırır dükkanı kapatalım yavaştan
dost bunların arasındaki en son 5.5 üst maç 2022 de 9 maç falan önce. daha önce bir periyotta 4 gol atıp bir periyot 0 geçip 5.5 alt yaptıkları olmuş ama bana denk gelmez öyle hayırlı olaylar sanmıyorum. Bu ikisi birden gelirse zaten yukarıdan bana sinyal var demek, çekerimReis tenis dönüyor gibi ama hokeyi bilemedim anlamam pek ama 2. Per boş gecmesi lazım
Umutvar olmak lazım ben nedense inanıyorum...dost bunların arasındaki en son 5.5 üst maç 2022 de 9 maç falan önce. daha önce bir periyotta 4 gol atıp bir periyot 0 geçip 5.5 alt yaptıkları olmuş ama bana denk gelmez öyle hayırlı olaylar sanmıyorum. Bu ikisi birden gelirse zaten yukarıdan bana sinyal var demek, çekerim
avantajı aldı gene kıramadı0-30 yaptı kıramadı 40-30
Şans dostavantajı aldı gene kıramadı
dost bunların arasındaki en son 5.5 üst maç 2022 de 9 maç falan önce. daha önce bir periyotta 4 gol atıp bir periyot 0 geçip 5.5 alt yaptıkları olmuş ama bana denk gelmez öyle hayırlı olaylar sanmıyorum. Bu ikisi birden gelirse zaten yukarıdan bana sinyal var demek, çekerim
Tam.dalyarakavantajı aldı gene kıramadı
Almalı bu setigene kıramadı klasik
arkadan alır kırdırarak başladıAlmalı bu seti